Inställt lyxlirarfirande & nya bättre önskningar!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Lyxresan inställd!

Den 14 maj skulle vi bege oss iväg. En natt i Venedig, denna spännande och på bilderna vackra vattenstad som bara väntade på oss, som vi väntade på, som jag såg fram emot så himla mycket… någonstans kändes det som om det kanske ändå var för bra för att va sant. Dum känsla som blev sann. För vår resa är inställd, vår som så många många andras.

Idag skulle jag börja nedräkningen till min stundande 50-årsdag. Ja, jag kommer fylla 50 i vilket fall men jag tänkte att det kunde va lite kul att räkna ner 40-talet för att träda in i 50-talet och få tillgång min egen omtalade ”50-årsrabatt” som skulle starta i rena rama lyxlirarfasoner 😉

Den 14:de maj skulle vi sätta oss på ett plan från Kastrup som skulle ta oss ner till varma Italien och en båttaxi ta oss vidare till Venedig och vårt hotell. Ett romantiskt dygn i Venedig och sedan stiga ombord på en lyxig kryssning i Medelhavet till Bari, Santorini, Kreta, Corfu, Dubrownic och tillbaka till Venedig. Lyxiga, varma, fina och underbara dagar med små äventyr att hoppa i land för och upptäcka! Den bästa födelsedagspresenten ever!!!

Det finns massor av värre saker i denna värld än en inställd kryssning

Så jag chillar och håller mig lugn. Jag startar nedräkningen ändå, för om precis en månad fyller jag 50 år! Det blir bra ändå. Egot hade önskat sig en fanfar, bubbelpoff och frulle på sängen i vacker soluppgång framglidandes på böljan den blå nere på soligt medelhav. Men jag ler lite snett när jag skriver det och tänker att bara gejjen med att få hänga med, fylla ett år till och få ha lilla familjen omkring mig på dagen duger mer än gott nog ändå på många sätt ❤

Så jag sätter igång den där nerräkningen nu…

Jag är tacksam över så mycket som är så mycket viktigare än en kryssning i medelhavet! Min egen lilla nedräkning börjar nu och jag hoppas på att om en månad, då är världen inte lika rädd och oroad längre. Världen och människorna läks inifrån och ut, blir mer harmoniska, hittar nya värden i livet som inte bara baseras på materiell status och de flesta av oss önskar mjukare värden och välkomnar mer kärlek och ljus i sina liv. För när allt kommer omkring, när vi ställer oss de viktiga frågorna om vad som är viktigt i våra egna liv – så vill jag tro att de flesta av oss väljer kärleken och därifrån kommer livslust, glädje och harmoni att växa sig starka. Det är min största önskan i födelsedagspresent helt ärligt! Kram på er ❤ //Jill

20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 & så 20! Poff – det går blixtersnabbt! ❤

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: