Fånga dagens tillfälle, Feelgood, glädje, Happy feelings, Harmoni, hälsa och välmående, kärlek till livet, lifewarrior, lightworker, ljusbärare, love & light, magi, mod, Personlig utveckling, styrka, Utmaning

Jag börjar bli redo

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Luften är första tecknet

Som vanligt öppnar jag altandörren på morgonen och släpper ut lilla Sune så han får ta sin morgondrill 🙂 Det märks så tydligt nu att det slår om till ny årstid och främst för att luften ändras med lite kyligare temp och friskare syre. Så tänker i alla fall jag. Det känns helt ok och jag ser fram emot att få vara i skogen mer, få gå i lövregnen som alltid kommer nu och andas djupa friska andetag. Hösten är den tid när min andning återhämtar sig från värmens flämtande till att gå över i lugna, djupa andetag.

Så gott som alla mina morgnar börjar sedan med att jag fixar frukost och njuter av kaffet därtill. Vid köksbordet trivs jag och det är en långsam skön start på dagen. Nu när hösten kommer smygande kommer också mitt tedrickande smygande och det ser jag också fram emot. Så många olika smaker som ska avnjutas 🙂

Jag känner inombords att jag börjar bli redo för höstens intåg. Den här hösten finns det ett lugn inom mig som är lite nypåkommet. Går inte in på varför, men det är en skön känsla och om det så bara gäller nu…så njuter jag.

Denna hösten ska jag…

Jag har skrivit tidigare om att jag anmälde mig till en trumcirkel och har börjat lära mig att trumma!? Jag så glad och tacksam över mitt mod att våga ta mig an den utmaningen! Den har tagit mig flera ggr till Gudahagens magiska plats, i söndagskväll var jag med vid en magisk ceremoni i Haväng vid den underbara plats det är! Den 18/9 ska jag vara med vid en trumning under Vikingamarknaden på Gudahagen vilket jag ser fram emot med spänning och en viss nervositet. Att göra det offentligt så att andra ser…. hmm för mig är det att våga steppa utanför trygga zonen.

Men i den tid vi lever så har mitt uppdrag blivit allt mer klart med en tydlighet som gör att jag känner mig stark och står stadigt. Efter söndagens trumning så blev jag ännu mer övertygad om min roll i allt som är. Du kan läsa mer här om söndagen: https://feelgoodbloggen.se/2022/08/29/sjalens-krigare/

Nu ska jag fortsätta min lediga fredag med att hjälpa en vänkollega med inredningen av hennes nya klinik och sedan handla inför helgens festligheter.

Önskar en fin helg! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s