Om

En personlig blogg

Vill du kontakta mig gör du det genom att fylla i fälten nedan.

Från tusen tankar med ord huller om buller i mitt huvud –till en bloggstart om livet… som en handbok och inspirationskälla för helt vanligt folk tänker jag.

Förmågan att leva det goda livet i det som är. Att i det lilla se det stora vackra.

Jag som finns bakom Feelgoodbloggen heter Jill och driver ett eget företag inom hälsa och välmående. Till mig kommer människor för att få en avkopplande behandling och väldigt ofta blir det goda samtal om livet, den personliga resan vi alla är ute på. Jag lyssnar och coachar ofta mina kunder till att hitta sin egna skönare livsstil. Det är så många som kört fast på ett eller annat sätt.

Mitt bidrag till att helt vanliga människor ska våga tro på sig själva, våga investera i sitt eget välmående – det brinner jag för. Hälsa och välmående är till för alla. Vägen till att må bra på riktigt kan vara ganska krånglig och då är det värdefullt att få bolla med någon annan och inspireras/peppas och få känna en ärlig omtanke.

Så min förhoppning med den här feelgoodbloggen är att du hittar innehåll som är värdefullt för dig och kan hjälpa dig att bli stark mentalt för att göra din egen resa. Livet är här och nu!

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.