Uncategorized

Fokus med rätt innehåll

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

rosor med symbolik

Vackra rosor som nickade i vasen blev fina i en glasskål från min farmor.

Symboliken i dessa vackra rosor påminner mig om att hålla mitt fokus på innehåll som får mig att må bra. Jag fick en vacker bukett i måndags av en kär kund som jag numera kallar ”vänkund”. Hennes budskap till mig är: ”Det spelar ingen roll var du än har din mottagning, jag kommer följa med dig. Det du gör för mig är helt unikt och får mig att må så mycket bättre.” ❤ Hennes fina ord till mig följer mig alltid i mitt hjärta. Att ha möjligheten att göra skillnad för något så som hon tycker att jag gör är fint. Det påminner mig om att min väg och mina val är de rätta för mig.

backa och beskåda

Vissa dagar behöver jag tänka till lite extra och idag är en sådan dag. Det fladdrar inom mig av massor av olika känslor. Är man som jag, känslig och mottaglig för vibbar utanför mig själv, då är det viktigt att dra sig tillbaka lite. Stanna, känna, tänka, sortera och rensa.

De här dagarna försöker jag betrakta utifrån, med andra ögon, kan man säga. Det är lätt att överreagera, lägga in egna aspekter på sådant som sker utanför mig själv, sådant som egentligen inte tillhör mig. Ett annat budskap som ringer i mina öron är: ”Fatta inga viktiga beslut vare sig du är på källarplan eller uppe i Penthousevåningen. Låt allt stilla sig, backa och låt det vara en stund.”

Jag har börjat kika lite extra på vad astrologin säger om olika datum och veckor. Ofta stämmer det med känslor och vibbar runt omkring. Jag ser inte det som en lag att slaviskt följa, utan mer som en vägledning och bra att tänka på. Måste säga att det är snudd på förbluffande för någon som mig, som aldrig precis lagt någon tid på att läsa sånt här tidigare! Jag har några jag läser varje vecka och Helenas horoskop tycker jag om! Hon skriver tydligt utan en massa mystiskt lull lull där jag måste gissa, för det gillar jag inte alls… Läs själv om du är lite nyfiken!

Så tillbaka till backa och beskåda. Här kommer jag befinna mig i helgen i detta tillstånd. Idag skiner solen, det blir en kaffe på altanen, mys med voffsen, lite småärenden och laga en god middag ikväll – inget annat. Möjligtvis letar jag upp en feelgoodfilm och kollar på.

Önskar en fin helg och hoppas att vårsolen når även dig! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s