Uncategorized

Musik i min bubbla ikväll

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

En stund för mig själv vid datorn, med Youtube och starka låtar som berör på olika sätt. Älskar det! Åh…det finns så många fina låtar…

Här kommer en av mina favoriter just nu!

Underbar låt och vilken röst! Blundar, ryser och njuter…

Det finns så många riktiga powerlåtar som på nåt sätt fyller på med en massa kraft och jävlar anamma igen, om man nu tappat lite 😉 Bara att sväva iväg med hög musik i öronen, hitta helt nya låtar man aldrig hört förut är för mig en guldstund helt i min egen lilla bubbla. Jag behöver små stunder när jag stänger av allt utanför mig själv. Det finns sällan möjligheter för mig att på riktigt åka iväg och ladda om batterierna, så det här har blivit mitt sätt.

Min röda fåtölj är mitt förarsäte

Här sitter jag och filosoferar om livet och dess innehåll. En liten hörna av hemmet som nästan bara jag är i…

Det blir en bra kommande vecka med en del jobb, en del möten med härliga människor, varvat med läkarbesök, hab och andra måsten. Så min kväll med pulsmusik kändes välbehövlig och snart är jag omladdad och redo! En liten stund till bara…

Vad brukar du göra för att ladda upp igen? /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s