Musik i min bubbla ikväll

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

En stund för mig själv vid datorn, med Youtube och starka låtar som berör på olika sätt. Älskar det! Åh…det finns så många fina låtar…

Här kommer en av mina favoriter just nu!

Underbar låt och vilken röst! Blundar, ryser och njuter…

Det finns så många riktiga powerlåtar som på nåt sätt fyller på med en massa kraft och jävlar anamma igen, om man nu tappat lite 😉 Bara att sväva iväg med hög musik i öronen, hitta helt nya låtar man aldrig hört förut är för mig en guldstund helt i min egen lilla bubbla. Jag behöver små stunder när jag stänger av allt utanför mig själv. Det finns sällan möjligheter för mig att på riktigt åka iväg och ladda om batterierna, så det här har blivit mitt sätt.

Min röda fåtölj är mitt förarsäte

Här sitter jag och filosoferar om livet och dess innehåll. En liten hörna av hemmet som nästan bara jag är i…

Det blir en bra kommande vecka med en del jobb, en del möten med härliga människor, varvat med läkarbesök, hab och andra måsten. Så min kväll med pulsmusik kändes välbehövlig och snart är jag omladdad och redo! En liten stund till bara…

Vad brukar du göra för att ladda upp igen? /Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: