Uncategorized

Hej livsandar!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Älskar denna bilden! Jag är ett maskrosbarn och det är en stor styrka idag!

En helt underbar ”jävla” dag!

Flög det ur huvudet på mig hahaha! Man ska ju inte svära, men alltså min dag igår var så himla nice att det krävdes ett kraftord. Svärord är kraftord för mig (borde kanske veta bättre, men va faan…)

Som ett barn på julafton! Känslan av att en av ens bästa vänner, från ännu mera Östkusten denna gången, kommer farandes med tåg för att träffa mig… för att ta hand om mig… Vi är båda hälsoterapeuter och gick friskvårdsutbildningen tillsammans. Den bästa utbildningen jag gått. Ett helt år av lyx! Vi blev diplomerade massörer, diplomerade Spa terapeuter och friskvårdare! Vi läste humanpsykologi, folkhälsa, medicin del 1, kost & motion mm. Underbart år med hela måndagarna fyllda med massage, tisdagarna med spabehandlingar, onsdagarna med träning och de andra blandades med teori/praktik och mycket ute. På fredagar erbjöd vi elevbehandlingar. Gott att ha detta år med sig i min ryggsäck!

Vardagslyx

Intressant uttryck. Lyx eller en smart investering i den personliga hälsan? För mig både och. När man ger så mycket av sig själv till kunderna så är det nödvändigt att fylla på med olika metoder för att orka. Jag, precis som de flesta som arbetar med det här, har dock lätt för att prioritera bort just det här för att det är så mycket annat som ska tas om hand.

Igår var det dock äntligen dax för en härlig dag tillsammans med min vän. Vi började dagen med att luncha ihop och hinna snacka av oss lite. Vi har 13 mil emellan så vi ses inte så ofta. God mat och gott snack klarades av och sen är det ett sådant privilegium att ha sin egen mottagning med allt som behövs för en toppendag som vi hade!

Ansiktszon

Jag har genomgått en gedigen utbildning i Köpenhamn hos Lone Sorenson och är ansiktszonterapeut. En riktigt fin orsaksbehandling. Ni kan läsa mer om den här.

Min vän fick en timmes skön behandling av mig först. Hon vet hur bra den är och somnade som ett litet barn efter en stund ❤

Sen var det min tur! 2,5 timmes lyx och smart investering sa jag va? Underbart!

Inget filter har jag ju lovat… så här ser ni en snart 49 åring i full fräschör 🙂 Bra gener, bra produkter!

lipomassage, diamantslipning, slow down

Först fick jag en rejäl omgång med lipomassage helkropp! Det behövdes verkligen! Sen vävdes vanlig massage in i detta samt slow down. När kroppen var färdig så fick ansiktet sig en fin genomgång för att fräschas upp efter vinterns påfrestningar. Nu är jag noga med mitt ansikte i vanliga fall, men att göra en kur med diamantslipning är helt rätt tid nu.

Läs mer här om Lipomassage och diamantslipning.

Läs mer här om slow down.

Bra produkter kan ni läsa mer om här!

skönhet in i från och ut

Ja vad man lägger in i skönhet är nog olika. För mig är det allra viktigaste hur man tar hand om främst insidan och kroppen för att må bra. När du mår bra på insidan så strålar det ut på utsidan! Det är verkligen ingen myt! Ändå så kan ibland utsidan anses vara ytlig och egobaserad. Men jag tycker nog att det inte stämmer helt.

Ditt ansikte fram för allt, är det du möter i spegeln varje morgon. Man kan säga som Cattis Ahlström en gång berättare: ”Hur är det möjligt att jag är så snygg” eller något liknande… men att ärligt mena det inför sig själv är också viktigt. Att få möta sig själv, känna sig som sig själv, må bra, gör så mycket mer för det personliga måendet. Skriver jag med risk för att låta luddig och diffus…

Jag skulle aldrig döma någon för deras egna val. Vill någon använda sig av fillers, botox mm så har jag ingen kommentar om det alls. Upp till var och en! Men jag erbjuder inte det själv. Däremot har jag flera olika behandlingar som gör gott för ansikte och kropp utan injektioner eller ingrepp.

Japansk facelifting görs enbart med händerna och olika stöttande produkter med enormt fina resultat. Det passar de som vill kombinera en skön behandling med en kanske lite mer naturlig och ”snäll” behandling för ett lyft och fräschare utseende.

Diamantslipningen är också en sk naturligare behandling som hamnar i facket ”resultatinriktade hudvårdsbehandlingar”. Inga ingrepp eller injektioner, men en riktigt bra maskin till hjälp och även produkter i världsklass! Älskar denna behandling om min maskin!

Hebe Beauty equipment

Före och efter bilder i olika steg. Jag rekommenderar alltid en kur på minst 4 ggr, men oftast behövs ca 10 behandlingar. Men resultaten är olika beroende på utgångsläge och livsstil.

Idag blir en soft dag med ett par massagekunder, lite städ & fix i behandlingsrummet och sedan en tidig helgstart!

Önskar alla en fin helg med sol och vår i luften! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s