Pausbild

Vid havet, i hamnen, där satt vi en stund idag och njöt av våren som är på väg, av den friska luften och sjöfåglarna som flöt omkring till synes helt radom. Men de kanske hade ett mål vi inte såg?…

Promenad i slow down takt

V gick neråt hamnen ganska sakta idag. Jag för att jag vill vara i slow down modus vilket passade extra bra idag då Sune var helt nojjig och jag misstänker en löpande tik i våra hoods som ställer till det i hormonbalansen för söte Sune…

Vi mötte en kvinna jag känt nu i många år, sedan jag var 20 år, på väg ner mot hamnen. En kram, ett gott snack, ventilera lite sorgliga händelser som hänt här i vår lilla by och några torkade tårar. Skönt att få prata, skönt att få känna alla möjliga känslor…

Livet går i Slow Down takt nu ett tag. Det är bra för mig. Det är bra för alla. // Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: