Uncategorized

Pausbild

Vid havet, i hamnen, där satt vi en stund idag och njöt av våren som är på väg, av den friska luften och sjöfåglarna som flöt omkring till synes helt radom. Men de kanske hade ett mål vi inte såg?…

Promenad i slow down takt

V gick neråt hamnen ganska sakta idag. Jag för att jag vill vara i slow down modus vilket passade extra bra idag då Sune var helt nojjig och jag misstänker en löpande tik i våra hoods som ställer till det i hormonbalansen för söte Sune…

Vi mötte en kvinna jag känt nu i många år, sedan jag var 20 år, på väg ner mot hamnen. En kram, ett gott snack, ventilera lite sorgliga händelser som hänt här i vår lilla by och några torkade tårar. Skönt att få prata, skönt att få känna alla möjliga känslor…

Livet går i Slow Down takt nu ett tag. Det är bra för mig. Det är bra för alla. // Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s