Uncategorized

En gratis kurs hittade jag!

När det bara faller över en…

Jag tycker det är bra att vara nyfiken. Idag får man ju dock vara försiktig och inte ”klicka” på nätet var som helst och på vilken länk som helst.

Men jag har hört talas om denna kvinna förut och när det kom i mitt flöde på facebook om en gratis minikurs så tänkte jag att jag testar! Sagt och gjort 🙂 Så nu vill jag ge det vidare till er som känner att ni gick igång med er nyfikenhet och magkänslan sa att varför inte, det är ju ändå gratis 😉

https://www.silverdotter.se/

Klicka på ”Minikurs – Vi bjuder” En kurs med små enkla ljudfiler på 3-6 minuter där Anna delar med sig av viktig information och vägledning. Idag väntar jag själv på del 5.

Ändrade planer för dagen

Idag väntade en dag med en fin vän på besök som bor ca 15 mil bortåt i Blekinge. Tyvärr blev hon inatt magsjuk, så planerna fick ändras… Så en ny orörd dag ligger framför mig. Idag ska jag göra en ”att göra lista” och bocka av en del saker som jag behöver göra och varva det med att sitta ute i det ljuvliga vårvädret. Det väntas kallare och gråare väder hitåt igen, så idag passar jag på att njuta och ta med Sune på en skön promenad.

Ha en fin dag! // Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s