En gratis kurs hittade jag!

När det bara faller över en…

Jag tycker det är bra att vara nyfiken. Idag får man ju dock vara försiktig och inte ”klicka” på nätet var som helst och på vilken länk som helst.

Men jag har hört talas om denna kvinna förut och när det kom i mitt flöde på facebook om en gratis minikurs så tänkte jag att jag testar! Sagt och gjort 🙂 Så nu vill jag ge det vidare till er som känner att ni gick igång med er nyfikenhet och magkänslan sa att varför inte, det är ju ändå gratis 😉

https://www.silverdotter.se/

Klicka på ”Minikurs – Vi bjuder” En kurs med små enkla ljudfiler på 3-6 minuter där Anna delar med sig av viktig information och vägledning. Idag väntar jag själv på del 5.

Ändrade planer för dagen

Idag väntade en dag med en fin vän på besök som bor ca 15 mil bortåt i Blekinge. Tyvärr blev hon inatt magsjuk, så planerna fick ändras… Så en ny orörd dag ligger framför mig. Idag ska jag göra en ”att göra lista” och bocka av en del saker som jag behöver göra och varva det med att sitta ute i det ljuvliga vårvädret. Det väntas kallare och gråare väder hitåt igen, så idag passar jag på att njuta och ta med Sune på en skön promenad.

Ha en fin dag! // Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: