Historien upprepar sig, kärlek till livet, konsekvenstänk, Liv och död, love & light, mänskliga rättigheter, mod, ord är makt, Samhället, styrka, Uncategorized, Upp till kamp, Utmaning, vuxenansvar, wakeup call, yttrandefrihet

Klarspråk

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Vad är det som sker?

Vem önskar sig inte lite lugn och ro nu? Vem önskar inte att allt skit bara skulle försvinna och ”allt bli som vanligt igen”? Vanliga människor, såna som du och jag önskar det tror jag. För många av oss ligger det högst på listan nu.

Men oavsett denna önskan som är fin att ha som en målbild, så är vi inte i den verkligheten nu. I min lilla värld, i min glasbubbla är jag där och jag affirmerar, sätter intentioner högt, ber om en värld i fred och harmoni med mycket kärlek, omtanke och respekt för alla människor, djur och natur. Det kommer jag fortsätta ha som högst på min lista!

Vissa som har arbetat mycket med sin personliga resa, som är andliga och med stor visdom vet att det är en värdefull väg att gå. Om vi alla bara hade förstått att det börjar med os själva. Vi är inte där nu, inte än.

Vi behöver lyssna på andra i vår omgivning. Att få bli lyssnad på är en väldigt viktig bit i ett läkande och ett fortsatt arbete med den egna personliga hälsan. Utan lyhördheten inför andra blir det också svårt att hjälpa och om någon vill ha hjälp. Att vägleda, råda och visa alternativ blir bäst när vi har lyssnat och känt in den andra. Det är mitt löfte att ha en hög ambition att var så lyhörd jag bara någonsin kan. För jag bryr mig och jag vill hjälpa de som vill ta emot hjälp och ber mig om det. Det finns många vägar att ta sig framåt på. Jag försöker nu förkovra mig och lägga upp strategier på bästa sätt ❤

Att handla i affekt

Nu lever vi i en tid där det psykiska måendet börjar ta stryk på flera olika sätt. Det märks i folks beteenden och sätt att bemöta andra, hur tålamod tryter och hur verbala kränkningar på något sätt har blivit vardag och folk bryr sig inte ens om att de går ut på olika sociala medier och uttalar sig så märkligt och främmande att i alla fall jag börjar känna mig obekväm. När människor känner att det börjar brista och när de pratar med andra är det lätt att det slutar med att man hamnar i affekt. Där och då så kändes det alldeles nödvändigt att bara… medans eftertankens kranka (blekhet) efterspel kan kännas rätt jobbiga. Betänk att det därpå förekommer alkohol i vissa sammanhang, som får hjärnorna att tappa visst omdöme, samtidigt som det förstärker känslorna… vart hamnar vi då? Vi kan hamna helt åt skogen :/ Det som kändes så jäkla rätt i det ögonblicket, blir sedan bara ett stort svart hål av ”korkade” handlingar. Har vi inte alla vid något tillfälle tappat omdömet där vi borde ”vetat bättre”? Vad bör vi göra när det blir fel? Göra en pudel, göra om och göra rätt, be om ursäkt? Eller gäller devisen: ”Rätt åt dig” !!!

Senaste tiden har jag i olika sociala medier fått se sådant som jag önskar jag slapp, av vanliga människor som inte ens verkar fatta hur dåligt det är med vad de skriver… de som gick i den ”fällan” och vi andra åskådare till det som hände tänkte nog att de borde ha ägnat sig åt bra mycket roligare samtalsämnen än de verkade ha gjort på sin fester… :/ De hade så att säga otur när de tänkte, när de gick till handling och hur det svarades på kommentarer efteråt. Det ligger öppet för alla och ja, det jag får i mitt flöde var bara några av tusentals liknande inlägg i sociala medier till allmän beskådan som säger en del om aktören/aktörerna. Rykten sprider sig och ”alla vet vilka alla är” och även övriga deltagare på dessa fester som kanske helt ovetandes har förknippats med dumheterna. Vuxna människor, med barn som de borde vara bra förebilder för. Så dumt det blir. Hade det nu varit en annan tid, med annat innehåll så hade det varit fog för varningar från deras arbetsgivare då även dessa kan se vad deras medarbetare öppet har för åsikter. Men nu när regeringen i snudd på *uppmanar till något som vi ännu inte riktigt fått klarhet i vad det kommer innebära, så faller det här mellan stolarna som dumt nonsens, några fyllegrejer bland tusen andra. (*Själv syftar jag på de 200 miljonerna som är avsatta för uppsökande verksamhet och kartläggning av de o-injicerade samhällsmedborgarna i landet Sverige) Så, vad gör det om vanligt folk uppmanar till utrensningar? Så vad gör det att vanligt folk delar upp/sorterar ut vänner/bekanta/familjemedlemmar och själva ser till att det sker helt osannolika grupperingar? Och vilka bryr sig? ”Phu, tur att du vill va min vän fortfarande och inte tar bort mig för jag har tagit alla 3 och jag kommer ta den 4:e. Tack för att du vill va min vän! Tack för att jag inte blir bortplockad, tack för att jag blir godkänd av dig/er”

Ser ni det absurda i detta? Förstår ni varför vi kan läsa om liknelser från förra århundradets världskrig, det som hände då med folk som blev rädda och följde flocken för att inte komma med i den stora utrensningen, och varför det kan ske igen i lite andra former moderniserat nu? Det som skedde under utrensningen av judar skedde inte på en kort tid, utan implementerades sakta och med fördolda hotbilder till att sluta i koncentrationsläger och resten vet vi. De som inte vill se vad som händer, de fnyser på jämförelserna och kallar det idioti. Men de flesta av oss har någon gång under skolåren fått lyssna på en överlevande jude och förfäras. Men vi börjar tappa historien om hur det började?

Du vet aldrig vad du har sagt förrän du får svar på det. När du får svar på det, så har du en chans att tänka till och rätta till eventuella missförstånd eller plumpa ord. Tar du inte chansen – får dina ordval konsekvenser.

– Jill

Låt mig tala klarspråk (så gott det går)

Alla är (?) överens om att vi borde få leva i ett fritt och demokratiskt samhälle där varje individ har rätt att yttra sig fritt så länge vi inte kränker enskild person eller grupp.

Alla är dock inte överens längre om att vi lever i ett fritt demokratiskt samhälle och de vet att deras ord censureras, anmäls, tas bort och att de sedan kränks på olika vis genom olika beskyllningar och att de blir kallade för ord som de flesta som uttrycker dem inte ens har förstått innebörden av… Ok, så är det. Varför? Ja för de som sett igenom vad som pågår och som inte tycker att vi har fri demokrati längre, anser att de inte ens får lov att vara ifrågasättande, kritiskt granskande eller önska en öppen debatt. Det är allvarligt och ett stort jäkla fel i ett samhälle när vi blir vallade in i den fållan och inte ens reagerar utan bara tyst hänger med för att inte hamna utanför.

Det kryper fram med kritisk granskande information nu och vi som vill att det ska rullas ut sanningar nu får öva tålamod. Befolkningen världen över är dödströtta och orkar inte ta in mera… bara låt allt bli som vanligt och ta de där jäkla jabbarna nu för fan! Gör ni inte det blir vi inte av med skiten! Till er vill jag säga: Det är en oerhört allvarlig situation vi befinner oss i när ni lever med den villfarelsen och om inte tidigare, så behöver ni nu förstå och skippa orden om de silvriga hattarna och anti hit och dit. Ni är vuxna människor! Hur skulle det vara om ni uppför er som det och tar ert ansvar som samhällsmedborgare? Det är skarpt läge nu och sluta upp med fjantet och sätt er in i vad det handlar om. Säkert känner ni alla någon som är som ex.vis jag. Fråga och lär er!

Pratar jag tillräckligt tydligt klarspråk då?

Se den här filmsnutten och se att det är fakta från helt öppna källor, men ni är så många som inte vill inse och se sanningen nu så allt kan fortskrida utan att ens försöka mörka.

https://www.medicdebate.org/node/2688?fbclid=IwAR3C22yDCuDvZzD2Lro3zrJ40WzCVHbccdJh8xe1KzWZ5MbbUX-Zc1hO8_w

Vi som ropar och gallskriker nu gör det för att vi alla känner så många vi älskar som vi inte vill se dö eller få skador för livet! Mer klarspråk än så kan i alla fall inte jag förmå mig att prata i. Jag har delat intervjuer med grundaren av injektionerna som nu går ut öppet och varnar för att inte ge det till era barn! Ni blundar och struntar i det och faller för grupptrycket att alla andra gör eller för att ni vuxna vill kunna fortsätta resa utomlands! Jag har delat filmklipp från Australien med nödrop och idag såg jag den första dokumentären som släpptes av en frihetskämpe. Den är 1 h och 40 minuter lång. Skrämmande! och när det gått ca 1 h in i filmen så bröt jag ihop, jag grät så jag hulkade och jag grät för att världen är så uppfuckad nu och så många människor som fortfarande som bara låter det ske, som säger att de kan gott ha det, de där som inbillar sig att de kämpar för frihet. Det förekommer brutalt våld i filmen och jag blev chockad när de vräker omkull en kvinna i 70-års åldern och peppar sprayar henne i ansiktet och låter henne ligga kvar. Polisen gör detta…

Så en frihetsrörelse växer sig starkare och starkare över hela världen och även vi i Sverige, som ännu är ganska skonade, reser oss och självklart peakar allt inför frihetsmarscherna denna helgen…

Gör som ni vill!

Ta ni hur många sprutor ni vill, ingen annan har med det att göra. Men när ni går på andra mer era anklagelser och tyst tittar bort när friheten att röra sig fritt i samhället tas bort. Då saknar jag ord för hur okunniga och hjärtlösa jag tycker att ni är!

När det gäller dessa v-pass så är jag desto brutalare i mina ord. Jag säger ärligt och rakt från hjärtat att jag tycker att ni borde skämmas för er okunnighet, för er arrogans och lathet i att ge fan i att engagera er i och ni är grymt okunniga inom de här områdena, annars hade ni varit med och kämpat för våra barn och för framtiden, för allas lika rätt, för ett självbestämmande om sin egen kropp och för yttrandefriheten! Ni kommer ha många runt om er som ni får be om ursäkt till eller fortsätta vara fega och skita i det och ta en omväg i affären eller på stan om ni möter någon ni har varit direkt otrevlig emot. Ni kommer ångra att ni deltog personligen i era utrensningar, era beskyllningar mot vänner, bekanta, kollegor och värst av allt alla ni som har vänt ryggen åt er egen familj. Fy!

Nej, de flesta av de som har valt att inte ta något DNA läkemedel intravenöst (biokemiskt krigsföringsvapen) har inte dömt er eller kallat er för idioter för att ni låter er injiceras! Vi kämpar för att sätta stopp för vansinnet för att vi bryr oss, inte för att vi tycker att ni är idioter! Hade vi tyckt det hade vi varit tysta och bara låtit det ske kanske? Vi kämpar trots motstånd för att vi älskar, för våra barns framtid och för ett fritt demokratiskt samhälle igen! Däremot börjar läget kännas desperat för att våra fria val snart är ett minne blott. Att säga att injektionerna är frivilliga är bara trams nu! För om du får valet att ta injektionen, och endast om du gör så, då få tillgång till ditt arbete, affärer, kultursammanhang och rätten att få vård (som nu många menar att det borde tas bort)… eller välja att inte ta det och då bli utestängd från ovan så kan ju den prestigefulla säga att ja men då har du ju ett val! Medans den som vill bestämma själv över sin egen kropp hamnar i ett läge där det skulle kännas som ett övergrepp då det går emot det man själv vill. Det spelar ingen roll om det handlar om medicinska injektioner av okänt/dolt innehåll eller friheten att välja vem man vill ha sex med! Nej! Punkt! Där med basta! Var jag tillräckligt tydlig? Jag vet att vi än så länge kan få vård, men frågan är om det också kommer att ändras snart?

Klarspråk är ledordet för det här och ändå får jag väl säga att jag har begränsat mig för att inte (eller kanske jag blir det nu) utestängd ytterligare. De som känner mig vet att jag är en snäll och omtänksam människa med ett stort hjärta och brinnande intresse för att hjälpa den som behöver. Det är min tilltro att det kan ta mig vidare i allt som är ❤

Vi har alla styrkan inom oss och vi är många, många fler än en del förstår eller kan tro. Vi är ljusarbetare och vi har ett uppdrag nu. Det är glasklart och tydligt. För en del verkar det bara diffust och flummigt, men det gör inget.

Vi står enade i allt som är! Namaste/Jill ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s