de dolda koderna, Historien upprepar sig, Liv och död, love & light, mänskliga rättigheter, mod, på gränsen, Samhället, styrka, Upp till kamp, Utmaning, vuxenansvar, wakeup call, yttrandefrihet

Så många frågor får svar

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Om ni valt att ifrågasätta mig och undra vad jag ”håller på” med…

Så ska jag här ge er en länk som ni kan lyssna på där skaparen av det dna läkemedlet vi valt att inte ta. I veckan läste jag en fb bekants fråga om hur vi ens vågar låta bli. Jag frågar istället hur vågar ni utsätta sig för det här när ni är fullt friska?

3 timmar långa intervju med Dr R Mal o n e – lyssna om du vill ha svar och du kommer kanske efter det här känna dig väldigt lurad, men många får också svar på hur är allt detta möjligt, varför, och vad är vad i denna soppan? Jag tackar honom, för han är modig och för att han på detta sätt är med och får fler att vakna! Det här är väldigt allvarligt och tänk nu på att jag bara är budbäraren, en av många, som har försökt länge att ruska er! ❤ Bli arg på vår regering som nu har lurat in oss i det här. Varför byttes det stadsminister nu? Varför är det en kvinna och hur är det ens möjligt att de har i regeringen firat ”Demokratin 100 år” samtidigt som de rustar för diktatur och ett kontrollsamhälle där de samlat militären och andra organisationer på en och samma vecka?

Lyssna och ta in vad de säger!

Kanske kommer det här inlägget att tas bort… jag vet inte, men här kommer sanningen.

Over & out! / In love and light only for You all! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s