Uncategorized

Avslut och välkomna nytt

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Samla ihop och summera

Det är inte alltid jag blir färdig att göra det, summera året och alla händelser. Men jag tror det är bra för att påminna sig lite och inte fastna i en känsla utan fyllas upp av årets värdefulla innehåll. Det som är värt att lägga vikt på och minnas, som ger en fina och sköna känslor av glädje och tacksamhet. Låta det andra falla ifrån och lösas upp.

Själv startade jag upp år 2022 med att sammankalla människor från olika håll och vi sammanstrålade i Vita Boden, fiskeläget bredvid det jag bor i. Det blev uppstarten till flera träffar och nya vänskaper, sammankomster och för min del började jag trumma. Först och främst var det för att vara med och visa upp gamla traditioner under Vikingamarknaden, men det här fick mitt hjärta att slå snabbare och hjärtat fylldes på av värme, gemenskap och kärlek till livet. Så det blev lite mer än jag tänkt, men så fint!

Jag har utmanat mig, lärt mig så mycket nytt, fått delta och vara jag som jag är och varit välkommen precis så❤️ Allt kring trumning, gamla traditioner, nordisk historia och sättet att vörda jorden vi lever på – det har varit så befriande, så skönt och så naturligt. Framför allt har jag fått träffa så många fantastiska och kraftfulla kvinnor som berikat och berikar mitt liv. Det är något jag vill hålla kvar i mitt hjärta och ta med känslan av in i år 2023.

Jag har gått ifrån att känna mig som fullständig novis, till att förstå att även jag är en del och släppt fram mer och mer inom mig som redan finns där nedärvt i våra gener.

Vi köpte ett andra hem – vår husbil i juni

Det hade pockat på i över ett år. Vi fastnade till slut för vår Hobby van exklusive -08 😊 Det här året har vi lärt känna den lite mer, varit ute på små tripper några nätter och frågat oss själva om det här är något för oss. Vi har beslutat att det är och ska nu dra upp lite planer inför olika små turer nästa år. Vi följer hjärtat och välkomnar campervanlivet!

Rockfestivalen kom igång igen! Volbeat med sonen var underbart!

Familjen, sommaren och altanmys

Vänskap

Fester

Samhain – Allahelgon

Massor av mera finns att plocka fram ändå!

Det är alldeles för lätt att fastna i negativa tankebanor och då extra viktigt att plocka fram allt fint och se till att det är det här som går med i minnesbanken.

Jag kan bli helt förstörd när jag tänker på allt vansinne som mitt i allt detta har pågått och pågår. Det finns en frustration över att vara öppen och se – samtidigt som de flesta fortfarande väljer att inte se. För nu handlar om det aktiva val att inte vilja/våga se. Men allt det här släpper jag nu och låter universum ta hand om. Vi har alla vår egen väg att vandra på denna jord.

För mig är det viktigaste just nu att fylla mitt hjärta med kärlek, spilla över och sprida det runt omkring mig till min älskade familj, mina vänner och de i min omgivning som jag tycker om och bryr mig om. Låt det ske som ska ske.

Än finns tid för stunder med gemenskap, vänskap och sådant som gör livet härligt! Nu känner jag mig redo att fortsätta dagen och ta vara på stunderna.

TACK! I och med kärlek omtanke & respekt! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s