Fånga dagens tillfälle, Feelgood, glädje, Happy feelings, Harmoni, kärlek, kärlek till livet, lightworker, ljusbärare, love & light, lycka, magi, mod, Personlig utveckling, Personligt, styrka, uppvaknande, Völvor, Vikingar

Landar idag

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Säger tack till mig själv

Det har varit en helg utöver det vanliga och jag landar nu mjukt i tacksamhet. Finns inget annat ord som kan sammanfatta lika bra som just tacksamhet.

Jag har låtit allt det nya (för mig), som egentligen är väldigt gammal kunskap, få sjunka in långsamt och med ett lugn som varit min väg. Livets resa är vår egen individuella och jag har varit på flera avstickare, som var och en har tillfört nya insikter och lärdomar. Nu är känslan av att jag har hittat ”hem” i det som känns viktigt för mig och det har lugnat mina sinnen mycket påtaglig. Jag har inte sprungit på som med eld i baken utan tagit det försiktigt, känt mig för och låtit det komma till mig.

Hjärtöppnare

Att öppna upp sitt hjärta inför det jag förmodligen längtat efter väldigt länge känns stort för mig. Jag har varit osäker, en smula osäker om det här var något som verkligen skulle passa mig eller den där känslan av att ”alla andra” verkar så mycket mer kunniga och kloka… vad har jag att tillföra eller att komma med? Jag släpper de där gamla automattankarna och osäkerhetskänslan mer och mer. Jag öppnar upp mitt hjärta och där ryms så mycket så det känns överväldigande och i helgen har jag känt att här finns en plats för mig också (givetvis, bara mina egna hjärnspöken som gav mig tvivel).

Det skulle kunna bli en lång roman om allt, men känner inte att jag just nu kan återberätta och det inte ens är meningen heller. För min resa är ju min och din är din. Det enda jag önskar för mänskligheten just nu är att människor vaknar upp, ser sig omkring och är modiga nog att våga fråga sig själv vad man själv vill, hur man vill leva och vad vi önskar för framtid för våra barn – att ta sig tiden och göra kärleksfulla val. Inför varje utmaning fråga sig: ”Vad hade kärleken gjort?”

Min helg bland Völvor & Vikingar

Tack från djupet av mitt hjärta alla ni som jag fick lov att möta under denna helg! Nya bekantskaper, genuint äkta vänner, intresseradade och nyfikna besökare och mina trummande Völvor och Viking! Ni gav mitt liv ny egergi och glädje, en ny mening och det där lugnet, harmonin. Tänk vilken magisk stund vi var med och trummade till. Solsken som värmde och fick allt att stråla och sen… blåste det upp virvelvindar runt oss och löven regnade ner på oss. Vid sista trumslaget kom det ett muller med blixtar och sekunden senare föll regnet intensivt över hela Gudahagen. Wow vilket avslut det blev!

På hemmaplan fanns maken, sonen och vovven som alla är viktiga för mig och så lilla pappa 300 m bort.

Ni bor alla i mitt hjärta! Tack tack tack! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s