Familj, förebild, Feelgood, glädje, Happy feelings, Harmoni, hälsa och välmående, inspiration, kärlek till livet, LOA, love & light, lycka, magi, mod, ord är makt, Personligt, själslig detox, styrka

Att leva livet och få ge glädje!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Det bubblar inombords

Det är så mycket jag skulle vilja säga/skriva, det är så mycket jag skulle vilja förmedla… men så tar jag några djupa andetag och inser att denna processen är min och säkert inte för alla.

De där dagarna eller perioderna när man känner sig hög på livet, när det är som kolsyra av känslor inombords och det känns som att det snart ska spricka och flöda över. Samtidigt som det finns en insikt och kunskap om att mitt i allt det höga, finns det något annat som sker samtidigt och som är närvarande och gör att det blir nödvändigt att hålla på sin egen energi ett tag till. En dag i sänder, ett ögonblick eller lite längre. När hela jag känner att det sjuder, när jag läser och får kunskaper om sådant som betyder mycket. Visst vill man bara bubbla över och säga allt, visst vill man göra så för att göra gott för många!?

Det är en märklig känsla att få nu, när världen snurrar fort och till synes är i obalans? Men jag har annan info, annan kunskap och en tillit till detta. Som gör att jag står stadigt. Som gör att jag inser värdet och vikten av att jorda mig extra, stå stadigt och vara den trygga famnen. När jag känner att jag har kommit så långt med flera utvecklingsprocesser så att jag kan stå själv, att jag inte längre behöver söka för att finna utan mer för att förkovra och förvalta. Det är där jag är nu, just nu men kanske inte sen, men nu och det är viktigast. När jag kommit hit då jag känner att mina egna vingar bär, att min egen kunskap är min bas och min trygghet. När jag känner mig stabil och säker i det jag gör, det jag står för och det jag tror på. Så skönt!

Behöver vi ”gurus”?

Vet inte helt säkert, men tänker att jag hellre ser det som inspirationspersoner som har stor erfarenhet och de har något att säga till andra som är viktigt. Ändå så känner jag i hela mitt väsen att jag helst av allt vill förmedla att just du ska lyssna inåt på dig själv, att du känner med och i ditt hjärta vad som känns rätt och riktigt för dig. För när du gör det, så kommer det så mycket gott ur allt du gör. Du behöver aldrig tvivla på att det du gör, som görs i kärlek och med hjärtats varma omfamning, blir galet. Det blir äkta och i din sanning.

Lyssnandets gåva är utan tvekan värdefull, men där glömmer vi kanske bort att det är viktigt att lyssna på oss själva också? Det du hör och tar in, känns det på riktigt äkta och sant för dig? I en värld med massa ”brus” och information är det svårt att sålla. Därför är det så viktigt att börja stanna upp, känna in och agera utifrån sig själv och alltid fråga sig själv om det här känns bra inombords. En del information vi får nu känns ju allt annat än bra, men frågan är om det är där vi bör lägga vårt fokus?

Det vi fokuserar på växer sig starkare

Har ni också hört detta uttryck? För mig är det här helt sant och jag tänker mig att vad vi än fokuserar på så blir det som ringar på vattnet i en vattenpöl och vibrerar/sprider sig vidare utåt runt om oss. Så frågan är vad du och jag vill fokusera på?

Foto av NEOSiAM 2021 pu00e5 Pexels.com

Stå fast i din sanning

Varje dag är en ny dag att vakna till och välkomna. En liten stund på morgonen att samla tankarna och fylla på med sköna känslor innan allt annat. Det är en av mina morgonrutiner som sedan sätter tonen för starten av dagen. De dagar jag faller in i stress direkt blir sällan så sköna.

Jag är ju ingen guru direkt 😂men kanske kan jag inspirera någon annan, att i allt som är, börja lyssna på dig själv och kanske till och med ta dig tid att ställa dig frågan inför olika val: ”Vad hade kärleken inom mig valt?” eller ”Agerar jag i kärlek, omtanke & respekt nu?”

I en värld som kan te sig mer och mer galen för den som lyssnar för mycket utåt, så finns det val att göra för dig själv och de du lever tillsammans med. Hade vi alla runt om i världen bestämt oss för att stanna upp och känna in hur vi vill leva, hur vi vill vara med och forma livet runt om oss, så är jag helt säker på att vi kan börja se riktigt vackra förändringar till det bättre!

Vi kan säkert känna oss små och betydelselösa och säga uppgivet: Vad kan lilla jag göra egentligen? Men alla förändringar börjar i det lilla oavsett vad och de val vi gör kommer alltid att få konsekvenser – men vem har sagt att dessa konsekvenser behöver vara dåliga? Dina små val kan vara med och göra skillnaden som går från en ensam liten vattendroppe till att börja vibrera och sprida gott ut runt om dig och så vidare…

Stå i din sanning och välj dina tankar med omsorg. Tack för att du läst det jag skriver om just idag! ❤️❤️❤️//Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s