glädje, gränslös, Happy feelings, Harmoni, hälsa och välmående, julefrid, kärlek till livet, LOA, love & light, lycka, magi, själslig detox, styrka

Peace Love & Understanding

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist / 22-07-24 Publicerar om detta inlägg då vi är mitt uppe i det jag, som så många andra med mig, bad om och välkomnade in!

Jag är här för att ge och hjälpa

Min enda uppgift är ganska stor och breddad just nu. Jag riktar mitt fokus på att ge och hjälpa i den tid som är nu.

Ljus – Kärlek – Sinnesro – Styrka – Kraft – Mod – Energi

Mina intentioner är högvibrerande och satta för att projicera kraftfullt. Jag lämnar nu de låga vibrationerna och bjuder in högre, mer i samklang med mina intentioner och min önskan om hur jag vill leva och verka.

❤ Ett uppvaknande som sträcker sig över hela världen är min allra högsta intention. Välmående, frihet och kärlek växer sig stark. Fred & frihet återställer balansen i vår värld. Jag hämtar tillbaka den urkraften som bor inom oss alla och kallar på den, ber den vakna och sprida sin värme och styrka till oss alla. Jag ber om att i de mörka ska sprickorna av ljus tränga igenom och ge en klar sikt och livssyn.

Jag vill dela denna underbara musik med er och be er om att lyssna ofta och låta den fylla upp era sinnen med lugn, ro, harmoni och balans.

Allt annat än sinnesro och att fylla upp med höga vibrationer

svävar iväg just nu. Det handlar inte om att blunda för ”verkligheten” utan att skapa det jag och du vill leva i och medskapa tillsammans.

❤ Villkorslös kärlek i överflöd. Närhet och utsträckta händer.

❤ Glädje, lycka, harmoni.

❤ Sinnlighet, lust och passion till livet.

❤ Ett hälsosamt liv. Energirik och näringstät mat, rörelseglädje som får våra kroppar att återhämta sig och bli starka, meditation som får sinnen och själen i balans.

❤ En global läkning av moder Jord där vår natur åter får balans och där människor och djur lever tillsammans så som det är menat, att vi människor inte använder mer resurser än vad vi behöver och att vi tacksamt förstår vad vår värld ger oss varje dag. En balans så världen åter igen kan få grönska och ge oss all näring för både själen och våra kroppar igen. Låt oss lära oss att samspela med naturen.

Jag lämnar bakom mig…

Det som energimässigt drar ner mig. Där ingår människor som drar ner, sociala medier som vibrerar lågt, platser som är mörka.

Jag ställer mig frågan vid varje sådant möte: ”Behöver jag verkligen bry mig om det här nu?”

Jag säger: ”Jag släpper det och lägger ingen energi på det.”

Jag välkomnar detta in i mitt liv mer frekvent:

Dagliga stunder av meditationer.

Ta de pauser jag behöver för att stilla mig, återhämta energi, glädje och lust.

Dricker mer vatten för att rena.

Förhåller mig neutral. Går inte in i olika oliktyckande.

Jag är med och samskapar och höjer vibrationerna i den tid som är nu.

Jag rensar de låga vibrationerna nu, lämnar de bakom mig och lämnar plats för ny energi och återställer balansen inom mig.

Varmt välkommen att göra, att ta del av och bjuda in dig själv till det här om du känner att det slår an en skön känsla inom dig.

Feelgoodlivet – JILA (JI LL LA GERQVIST) 4 goodlife – allt har sin röda tråd och jag reder ut denna tråd nu ❤

Namaste/ Tack ❤ Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s