hälsa och välmående, love & light, Personlig utveckling, Personligt

När jag söker så finner jag!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Hitta mina egna vägar

Det har känts viktigt att hitta det som klingar inom mig. Ett sådant massivt flöde och vem har tid eller orkar ta till sig allt? Då får en nog sluta jobba 😉

Men i vilket fall så har jag 2 tips till den som vill kika utanför ramarna på det som sällan eller aldrig visas för oss.

Tips 1

Jag har länge känt att jag behöver få upp tilltron att fler journalister vågar göra det jobb de brinner för, men att de verkar styrda och begränsade nu för tiden… Så jag lyckades hitta något intressant och en pod där till som jag ska lyssna på. Det ska bli spännande att ta del av det här 🙂 https://folketsradio.se/

Tips 2

Handlar om en sida som skriver och visar på det vi i modern tid kallar det ”Alternativa/komplementära” men som egentligen lutar sig på minst 5000 års kunskap bakåt i tiden och utövas inom Kinesisk medicin och Ayurvedisk lära från Indien som bas. De skriver om kvantfysik och tar upp så mycket viktig och bra som handlar om människan ur en helt annan synvinkel än de flesta i vår del av världen känner till. Dock är det så naturligt att arbeta med energier i andra delar. Superintressant!

Jag ska definitivt läsa mer på denna sida: http://almanova.eu/

Speciellt ska jag läsa om det här som jag tror är rätt väg för mig och min hälsa ❤ http://almanova.eu/ayurvedans-dag-5-november/

En djungel av information

Hur i hela friden ska vi orka ta in allt? Känner jag ofta. Läs det här och det här och det här… å nu kommer jag med tips! 😀 hahaha men OM du vill ha tips och sedan sätter nyfikenheten fart om du skulle tycka att det här kan va intressant, ja men då är väl det bara bra 🙂

Önskar dig en fortsatt fin helg! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s