Familj, Fånga dagens tillfälle, glädje, gränslös, Happy feelings, Harmoni, kärlek till livet, love & light, lycka, magi, Personligt, styrka, Uncategorized

Jubileum ska uppmärksammas

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Ett år till har lagts till i livet tillsammans

Vi gör ett avstamp nu efter 17 år tillsammans, ett år som varit utmanande på flera sätt för oss. Det finns något särskilt som är grunden för vårt liv tillsammans som är ganska så starkt, något man inte kan ta på, något som började långt innan vi träffades och som skulle föra oss tillsammans och sedan skulle superlimmet, klistret mellan oss göra att trots alla slitningar, alla utmaningar och kaos – så är vi i det här tillsammans. Vi har varit nere för räkning några gånger…

Men det startade när vi var unga, vi ville något annat, längtade efter något annat än det som blev början på vår barndom. Två rastlösa själar, med ett decennium emellan sig, som sökte och fann meningar i livet som gav styrka och kraft som behövdes, vi skapade upp våra liv på olika håll och har varsin historia med oss i bagaget med diverse innehåll av gott och ont, surt och salt, fint och mindre fint…

Men vi längtade bort ibland… till något annat. Det fann vi för 17 år sedan.

Vi har levt ”bredvidliv” när ni inte orkat annat

Ett långt förhållande går upp och ner. Ibland är vi superstarka, ibland orkar vi bara gå upp, jobba, äta och sova. Ibland är vi pigga, snygga och starka. Ibland ser vi skröpliga ut och kanske inte så snygga 😉 men hej, det är så livet är ❤

Vem sa att livet skulle va som en räkmacka ”bara för att” man hittat kärleken? Rosa och gråa moln har blandats och faktiskt kan de ge en rätt cool effekt om man bara tar några djupa andetag och lugnar de skenande känslostormarna. ”Efter regn kommer solsken” ❤

Summerade vårt liv

För några dagar sedan satte vi oss och tog ett skönt och ärligt snack om livet tillsammans. Vi har upplevt massor tillsammans de här 17 åren och mycket har varit riktigt bra. Vi har många fina minnen och de är dessa som är värda att spara på, uppleva och förnimma känslorna av ❤

En del saker vi har bland minnena är riktigt galna och de kan vi skratta åt tillsammans, för det är minnen som får stanna bara oss emellan 🙂

Tänk att två maskrosbarn kan träffas, betyda så mycket, dela känslor (fast olika händelser) och på något sätt få ett gemensamt liv att funka någorlunda ihop… Vi hade drömmar när vi var barn, men de var nog mest bara drömmar som vi inte någonsin ärligt tänkte att de kunde bli verklighet… Allt som hänt och särskilt de där jävliga sakerna, har vi alltid kommit fram till att det berott på problem utanför oss själva som vi behövt utmanas i, men sällan att det handlat om själva vi två. Men vi har ömmande punkter, som behöver tas omhand och förhoppningsvis lösas ❤ men vi är inte perfekta, långt ifrån och jo vi har samlat på en del i ”felhögen” också :/

Den här får mig att minnas min egen barndom, hur jag älskade att se på ”Annie” filmen, hur jag längtade och saknade min mamma och hur känslan av att bara vara inneboende redan som liten fanns där. Men en dag, bortom regnbågen, då…

Men idag firar vi!

GRATTIS till OSS 2! Vi är värda att fira livet tillsammans! Ett steg i taget. Ödmjuka inför att vi aldrig någonsin kan veta vad framtiden för med oss, att vi inte ska ta för givet. Det finns en tacksamhet och en stolthet i allt fint vi skapat! Fast ibland tycker jag att du är en surgubbe och du har ändå lovat mig att inte bli det 🙂 och du tycker jag är tradig, stökig och rörig fast jag borde veta bättre än att sväva iväg ❤

I LOVE YOU! ❤

Livet är fint mestadels! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s