Familj, Fånga dagens tillfälle, Feelgood, glädje, Happy feelings, Harmoni, hälsa och välmående, kärlek till livet, love & light, lycka, magi, mod, Personligt, styrka, Uncategorized, Utmaning

Se till att skapa lite WOW känsla!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Luta dig tillbaka en stund, zooma ut och slappna av

Nu bara bestämmer jag mig för att allt är precis som det ska vara, just i detta nu. Jag orkar inte lyfta på ögonbrynet ens över alla konstigheter mera, inte just nu. Nu är tiden för att skapa mer WOW känsla i mitt liv. Jag bara känner det! Så starkt! ❤

Vem orkar bry sig om en alltmer galen värld? Här i mitt hem får jag göra precis VAD jag vill! Punkt på den 😉 Bestäm dig du också för att välja ditt fokus och håll din egen plan till ett lyckligt och harmoniskt liv (om du är som jag och vill leva så). När jag riktar fokus på det här så kan jag också ladda mig med mer viktig energi för att orka de dagar då jag behöver in i det andra. Håll och vårda ditt eget ljus, viktigt alltid ❤

En viktig resa och landning senare…

Snacka om att zooma ut och ta en paus. Fortsätter det påbörjade inlägget 3 dagar senare 🙂 men kanske finns det någon mening med det också? En underbar tripp till Västerlandet och en av mina finaste vänner är gjord och jag känner ett sådant lugn inom mig igen. Jag har längtat iväg bort ett tag nu. Att få en paus och komma hemifrån något dygn för att få in ny energi. Sannerligen att jag lyckades med det på de flesta plan!

Mycket mer kunde jag inte önska av 1,5 dygn!

Vänskapen vi har är så värdefull.1,5 dygn tillsammans där jag fick gå ner för landning, stänga av bruset, gå in i ledighet och avslappning, njuta av strandpromenader, strosa lite i fina gränder, kika in i små fina affärer och äta gott på restaurang. Många mysiga ställen har vi besökt! Sitta på kvällskvisten med kaffe, vatten och ett glas vin, mörk choklad och go musik i bakgrunden, prata och ventilera nu & sen framåt, skratta och bubbla över av bara mys.

Nu känner jag mig boostad att ta tag i saker igen. Det är inte likt mig att känna som jag har gjort och det var också därför det så starkt kom inom mig att jag behövde distans och miljöombyte. Sen älskar jag att komma hem igen till mitt eget varma hem med alla mina 3 killar – mannen, sonen och vovven ❤

Nu kommer en ny tid stunda snart

Det har känts att det har pockat på ett tag. Att ta några snäpp till i den riktningen jag vill gå och samtidigt rena lite till för att göra plats för nya, ej ännu kända stigar att trampa upp. Det är viktigt det där med att stanna upp, följa känslan, röja undan och bara vara förväntansfull utan att ha en aning om vad som ska komma till en. Känslan av att det är nytt och spännande som väntar runt hörnet känns återigen bara som en ”Bliss”! 🙂

Om ni vill kan ni hänga med mig på en kul grej! Något som jag faktiskt redan har gett som inspiration till ett par av mina kunder och som jag nu även själv ska haka på. Kanske du också känner för att va med?

Jag tänker mig att man inte behöver börja med punkt 1 utan egentligen bara välja ut det som känns mest lustfyllt att göra för dagen! 🙂 Sen ringar man in, eller sätter bock, eller ett kryss över eller ett hjärta runt precis vad man vill, när man har gjort en av utmaningarna. Vissa kan säkert kännas väldigt enkla, men kanske du efter ett tag blir lite modigare och vågar ta ut svängarna? Vad vet jag. Själv gjorde jag något liknande förra året och nu är det åter dags för en ny utmaning. Målet att bli lite lyckligare känns också lockande, eller hur?

Såååå framåt mot ett goare Feelgoodliv! Du bestämmer själv om du vill hissa eller dissa livet! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s