Fånga dagens tillfälle, Feelgood, Harmoni, kärlek till livet, love & light, mod, Personligt, Samhället, själslig detox, styrka, wakeup call

Unik eller udda

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Vad är viktigt – egentligen?

För mig är det flera saker som kan läggas in i mappen – ”Viktigt på riktigt”. Jag har tänkt till. Jag har lagt till, jag har rensat bort och mellan varven är det rörigt i mappen… men att ändå vara sann, äkta och innerlig känns som att det alltid är viktigt innehåll trots allt.

En nära vän till mig har förklarat ibland att hon ofta känner ett slags lugn även då hon befinner sig mitt i stormens öga. Vi har en särskild inverkan på varann och jag är tacksam för hennes klokheter, då mina egna ibland känns otillräckliga eller dippar.

Idag har jag en ledig dag som ska fyllas med bara Feelgood. Är på väg ut i solskenet med vår Sune hund och ner till havet, stranden och solen är vårt mål. Det är något särskilt livsbejakande att gå ner till stranden och bara låta sig översköljas av vackerheten från naturen och livet känns extra allt starkt där.

Jag har en väldigt aktiv hjärna som har väldigt svårt att lyda kommandot ”Slow down”. Därför är det extra viktigt för mig att hitta lösningar som funkar för just mig. Lösningarna måste dessutom varieras en del eftersom min hjärna lätt fattar mina hintar 😉 Tankar, ord och känslor liksom bara bubblar omkring som en flaska med Cava inombords… Hur gör man för att lugna? För mig handlar mycket om att stänga av bruset, gå över till ”Still water” och därmed stänga ner intryck jag vet att jag inte behöver hela tiden, göra utrymme för att ta in det jag mår bra av och som hela jag längtar efter. Därför blir valet i dag att stänga ner all media på nätet ett tag. Det är otroligt mycket som snurrar där och det är lätta att fyllas upp och inte ha plats över till härliga feelgoodlivet. Så vill jag inte ha det.

För om jag ställer mig själv frågan om vad som är viktigast egentligen – så är svaren så himla enkla. Precis som inredar-Ernst resonerar så bor det vackra i det enkla!

Ett annorlundaskap

Känslan just nu är påtagande av att vara annorlunda än de flesta i min närhet. Det är lätt att känna sig udda, men jag väljer mig själv och jag väljer att se det fina unika med mig istället ❤

Summerar jag min vecka så har jag mött flera goa människor som berört mig på olika sätt. Jag tänker att vi alla är mest lika, men har unika olikheter som jag alltid ser som det som tillför, berikar och gör att livet blir större än en själv. En slags nyfikenhet på omvärlden. När jag tänker så, gör det ingenting att jag ofta känner mig en smula annorlunda ❤

Jag samlar ihop mig en stund resten av dagen. Förbereder för en fin kväll med AW (trots ledig dag för ett par av oss) och en helg jag önskar fylla med kärlek. Utanför min egen bubbla vet jag att det kommer pågå en del saker som kommer påverka och väcka uppmärksamhet. Jag är med på ett icke fysiskt plan, men sänder ut en massa ljus & kärlek ❤

Börja helgen med att lyssna på denna underbara kvinna som sjunger så vackert att hjärtat öppnar upp ännu mera, perfekt inledning på helgen enligt mig ❤

Varma goa hälsningar från den unika och smått udda medmänniskan Jill ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s