både feelbad och feelgood, dödsångest, konsekvenstänk, Liv och död, love & light, mod, ord är makt, på gränsen, Personligt, Samhället, styrka, vuxenansvar, yttrandefrihet

Skärp er! Vad liknar detta?!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Lägg ner de onormalt hårda restriktionerna NU!

Läs nedanstående stycke med ironi och under tesen omvänd psykologi. Känn in hur många känner, som vågar ifrågasätta och vill få igång en sansad debatt, hur de upplever er som är oförskämda och beskyller ärligt folk för att vara konspiratoriska. Ni vet nu alltså på förhand att detta är en extremtext, ett exempel och känn sedan in hur det känns inom er att bli så utskällda… vad gör det med dig? Dock vill jag tillägga att rubriken är högst relevant enligt mig och en del i styckena nedan står jag för, dock skulle jag aldrig vara så kränkande ❤

Se för fan till att skärpa er nu! Alla ni som gapar och skriker om att folk är dumma i huvudet för att de rör sig ute normalt i samhället och dessutom utan munskydd! Lägg av!

Har ni slutat lyssna helt på professionerna? De som faktiskt kan någonting och har studerat i många många år, de verkar ni också dumförklara! Läs på, gör om och gör rätt nu!

Vi kan väl inte vara rädda för varandra som om vi hade någon slags luftburen herpes? Fullt friska människor som umgås och träffas bidrar till ett friskare liv! Vad fan ska vi smitta varann med? Vår glädje över att umgås? Fy faan va lågt att må bra!

Skäms på er helt vanliga befolkningen som har piskat upp stämningen till något som numera liknar en stor mobbingkultur och ni har ju helt tappat fotfästet!

Det är ERT fel att vi inte har uppnått flockimmunitet, som vi borde ha gjort, för ni inte har orkat sätta er in i själva hur det fungerar, utan ni har lojt läst rubrikerna på den skrattretande löjeväckande massmedialänkarna som på sin höjd når ”Skvallerblaskestatus” numera. Så jäkla lågt av er och sen ha mage att skälla ut andra och skriva nedlåtande, riktade inlägg till andra som gjort andra val än du själv!

Hur känns det inombords efter dessa avhyvlingar?

Läs denna artikel som skrevs nov-20 i positiv linje med en förhoppning om att vi i Sverige gjort mycket rätt och valt en linje som visat på förhållandevis goda resultat med våra dåtida strategier. Men efter detta har det skenat och här kan man ju undra varför? https://ekoappen.se/peter-wilhelmsson-flockimmunitet-sa…/

Funktionsmedicinare Peter Wilhelmsson förklarar i denna artikel om immunförsvaret, hur det fungerar och vad som kan hjälpa oss att frisksprida virus så att vi uppnår flockimmunitet.

Ur texten: “Att en stor del av befolkningen gömmer sig från virus bidrar inte till varken en snabb flockimmunitet eller långsiktig immunresiliens. Dessutom får nästa generation en sämre immunitet när modern överför immunförsvarsinformation, immunoglobuliner och bakterieflora till barnet. Flockimmunitet byggs upp när en ny okänd typ av virus sprids genom befolkningen hos tillräckligt många friska så att resten av befolkningens immunsystem får en bättre kännedom och försvar mot dessa nya virussorter. Varje gång en virusvåg sprider sig genom en befolkning får ett friskt immunförsvar nya och bättre försvar mot nästa våg, så länge man har en bra immunresiliens.” Läs hela artikeln, för den är full av bra information som fler och fler läkare, forskare, immunologer mfl väljer att stå bakom och börjar äntligen göra försök att bryta igenom tystnaden.

Kära ni, alla, både för och emot allt och inget!

Vi är alla människor med bra egenskaper och en del mindre bra, som vi får se till att jobba lite med ❤ Vi är inte i krig med varandra, men vi tycker olika. För det behöver vi inte vara otrevliga, dömande eller nedlåtande. I kristider, som vi ju nu nästan får kalla det för, det många själva har varit med och skapat upp… då ska vi ta hand om varandra, stå enade, sida vid sida och kämpa tillsammans. Det är då det inte ska spela någon som helst roll med status, olika roller eller grupper i samhället. Vi bara gör det och vi gör det tillsammans, oavsett ❤

Bilderna är talande för sig själva. Vad vill DU? Vad saknar du och varför saknar du? Vad kan du göra för att ändra på det? Vad skulle få dig att må bra just nu? Vad kan jag själv bidra med? För alla kan och bör göra det nu för att vara en god medmänniska, vara sann och stå ärlig i allt som sker ❤

Det börja ”pocka på”

Alla har väl hört uttrycket – Att göra en pudel. Men samtidigt, ju längre tiden går, ju längre och hårda allt dras till sin spets, desto svårare blir det att backa, svälja prestigen, göra om och göra rätt… men nu är det verklighet och det börjar bli läskigt.

Än en gång: Handen på hjärtat ❤ är det ändå dags att bjuda in och öppna upp för vettiga samtalstoner och olika synsätt som kanske kan leda till en mer lugn debatt och göra samhällsplikten att lugna folket? Behöver vi mer dramatik och konstiga helomvändningar nu, eller räcker det inte? Märker ni inte att det börjat skena?

Det kommer mer och mer artiklar, filmklipp mm varje dag nu av människor som kämpar för att visa en annan sida och ställa det i jämförelse med den totala galenskapen som skenar i samhällen och länder nu. Tack o lov!

Det är förfärligt att ta del av det här filmklippet jag länkar nedan till och medföljande artikel. Den här baksidan, den vi inte får se så mycket av, som blir som en slags folkutrensning i ett otäckt scenario där det rapporteras om hemskheter som får tårarna att rinna…

”– Man räknar med att på grund av de här nedstängningarna av skolan så har minst 13 miljoner små flickor gifts bort. Vi vet också att tusentals flickor har könsstympats.”

”– De här dödsfallen i fattiga länder som vi ser, det är ju kvinnor som har dött i barnsäng, det är nyfödda som har dött på förlossningsdagen eller första månaden, det är barn som dött i lunginflammation, diarré och malaria för att de är undernärda eller inte blivit vaccinerade, förklarar Stefan Swartling Peterson, professor i global omställning för hälsa vid Karolinska institutet och medicinsk expert på Unicef.”

Miljontals har dött av restriktionerna | SVT Nyheter

Så alla ni som skäller och anklagar. Kan ni vara tysta en stund, verkligen se och läsa det jag länkat till och sen kan vi fortsätta prata. För självklart har även jag kategoriserats in de där ”flummiga konspiratoriska häxorna som inte fattar någonting”. För egen del skiter jag faktiskt i de som tycker så. Men för er andra, er jag skriver för, så har jag inte tappat hoppet helt på att visa på att vi behöver lägga ner våra garden och se på vad vi faktiskt behöver göra. Vi börjar med att kavla upp ärmarna och närma oss varandra tycker jag ❤

I kärlek – I omtanke – I respekt – Alltid ❤ /Den intensiva & kärleksfulla & envisa & positiva Jill som inte ger upp hoppet om en mer kärleksfull och ljus värld att leva i – här & nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s