Fånga dagens tillfälle, Harmoni, kärlek till livet, love & light, magi, Personligt, Samhället, styrka

Jag längtar efter…

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Många längtor!

I morse vaknade jag av väckarklockans spelande, snoozade för att hinna vakna lååångsamt och sträcka på mig 🙂 Vår hund kan spritta upp i full fart direkt när han vaknar, men han stannar alltid upp för en utsträckning innan han skuttar vidare. Nu skuttar jag (tyvärr) inte upp och iväg mot kaffebryggaren (som brukar vara mitt första mål) men det är skönare att stiga upp ur sängen när jag har sträckt på mig lite och gnuggat ögonen.

Idag infann sig en sådan där skön känsla inombords, som är lite svår att förklara. Jag satte mig på soffkanten och kikade ut på vår baksida. Smuttandes på kaffet satt jag där och bara fylldes på med goa vibbar och så kom alla längtor efter sånt som ligger framför mig. Jag är så tacksam över mina övningar att vara mera här & nu, att njuta av stunden och känna in livet. Det är en övningssak. Vi är nästan aldrig i nuet. Antingen lever vi kvar och ältar i det som varit, eller är vi framtiden och styr upp planer. Nu är den enda verkligheten.

Men ändå, det är skönt att fyllas med längtor efter mera härliga upplevelser att göra!

Jag längtar och ser fram emot:

  • När vårens alla gröna nyanser exploderar i naturen!
  • När jag kan smyga ut på morgonen med kaffekoppen och njuta i vårsolen!
  • När fåglarna kvittrar och alla dofter från naturen möter mig när jag öppnar altandörren!
  • När ljuset tar mer plats än mörkret!
  • När vi kan mötas som det är menat igen för kramar, skratt och festligheter!
  • När fler människor vaknar upp och tar sig ut och förbi sina rädslor och värnar om friheten, vårdar den och värderar den i sin fulla kraft! Vi kommer dit… ❤
  • När vi kan gå på konserter igen och lyssna på musik! En lisa för själen.

Det finns så mycket att se fram emot som får mig att känna varma, lyckliga, glada känslor. Skriv din egen lista! Ta fram den och fyll på med goa känslor om en ljusare framtid ❤ Den kommer och när vi är fler som är redo, så kommer det spricka upp, molnen skingras och vi står där starka och med känslorna som svämmar över och spiller över på allting runt om oss. Det ser jag fram emot massor! Gör du?

Idag ska jag köra iväg och ha planeringsmöte med en god vän och kollega. Vem vet vad framtiden har att erbjuda? Vi tänkte vara med och tillföra goda vibbar, en skönare livsstil och må-bra-känslor på riktigt!

Ha en fin dag! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s