Fånga dagens tillfälle, förebild, Harmoni, hälsa och välmående, kärlek till livet, love & light, magi, mod, ord är makt, Personlig utveckling, Personligt, Samhället, själslig detox, styrka, Uncategorized, vuxenansvar

”Symptomen” kan kännas värre

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Det kan peaka i läkningsprocessen

När jag har en kund med någon typ av obalanser med värk i kroppen eller någon form av utmattningssymptom (eller annat) så brukar jag informera dem om att efter en behandling så kan de symptom de har tillfälligt toppa och kännas lite mer. Det är helt naturligt och kroppens signal på att den påbörjat olika processer för att ta hand om obalanserna och felfunktionerna som skapats.

Det här brukar kännas lugnande för min kund och allt lägger sig efter ett litet tag. ”Drick mycket vatten för att skölja ur kroppen och alla slaggprodukter och annat som frigörs, vila så mycket du kan och gör bra saker för dig själv. ” är också något de får med sig från mig, samt: ”Hör av dig om du undrar över något. Vi kan alltid ta en snabb behandling till för att skynda på utrensningen och lugna”.

Jag älskar att få hjälpa andra till att må bättre och starta upp sin egen hälsoresa mot ett mer välmående och balanserande liv! ❤

Tankar om vad som komma ska…

Jag försöker själv hitta en balans nu med att inte gå in känslomässigt i allt som basuneras ut i olika mediaformat, inte läsa för mycket i inlägg där åsikterna delar oss i olika läger osv. Det gör fysiskt ont i magen och ett illamående sköljer över mig när jag läser… helst i kommentarer när någon vill förmedla något.

Sen kan jag inte stänga ner helt då jag tror att det är viktigt att få med sig läget i små doser. Men nu vet jag faktiskt inte…

Jag har själv en hel del tankar om vad det egentligen handlar om. Det mesta håller jag för mig själv då jag tror att vi alla behöver hitta, känna efter och bilda oss helt egna upplevelser i det som sker för att verkligen själv stå säker och att det är ens egna sunda förnuft som råder. ”Men, många är ju så rädda så de kan inte tänka själv!”. Nej, kanske inte, men tids nog blir vi alla tvungna att börja använda vår egna känsla för vad det här är.

Jag tror fortfarande på oss människor och att när det väl kommer till sin spets, när bägaren runnit över, när till slut botten är nådd – då vaknar man! Då går man samman och kämpar tillsammans. Men innan dess, så ska vi igenom saker och det sker olika för alla. Jag vill inte påtvinga andra mina egna åsikter nu, utan hellre bara vara en trygg, stabil person som sänder ut omtanke, kärlek och respekt till andra. Vi kommer alla att ha olika uppgifter i det som sker. ”Alla ska inte stå främst på barrikaderna Jill” som min goda vän uttryckte sig ❤ och nej, min uppgift kan inte bli den då jag är på tok för känslig och helt enkelt rädd om mig och min hälsa. Men jag vet att jag kommer vara en viktig person för flera när tiden för det kommer. Mina tankar går till att möjligen så får jag ställa mina egna framtidsplaner på vänt ett tag och öppna upp min mottagning ännu mer för alla som behöver tas om hand. Inför detta behöver jag i lugn och ro fortsätta ladda mig själv, ta hand om mig och göra mig mentalt redo. Där är mina uppgifter, mina ”gåvor” som jag kan se, att nu finnas till hands i allt det som sker.

Liknelserna är stora!

Så här ser jag på det som sker just nu. Allt intensifieras nu. Allt ställs på sin spets och det går fortare än vi kanske kan ana och är vana vid. Det som nu sker kan liknas i vad som sker i mina behandlingsprocesser. Symptomen förstärks och känns av nu, då vi är mitt i och sedan når det sin kulmen där tiden för insikter kommer och människor vaknar upp och det sätter igång nästa peak och därefter startar läkningsprocesserna. Det värsta klingar av och sakta läks de stora såren. Sakta… precis som kroppen behöver tid att läkas med sitt egna immunförsvar och de fantastiska läkningseffekter vi alla har (mer eller mindre) så vi får ge det tid sedan, att läka, att bygga upp ett samhälle som blir mer hållbart och bygger på gemenskap och att vi alla är mer lika än olika, men med grundtanken att olikheterna är en styrka som gör att vi alla har olika skills som behövs.

Ja, just nu kommer en del och kalla detta naivt, flummigt eller vad man nu vill kalla det.

Jag kommer ha en öppen famn och välkomna alla som vill och med det jag mäktar med oavsett.

Jag kommer stå stadig mitt i stormens öga, så stark är min tro på att allt kommer ordna sig till det bästa för de flesta. De som har en mörk agenda nu, kommer stilla plana bort de också, med stor sannolikhet att det även finns en plan för dem…

Sitt ner i båten tills stormen lagt sig

Håll dig lugn nu. Sitt mer stilla och hitta din egen sinnesro med de saker du mår bra av att göra. Håll fokus på att göra det du finner glädje i. Det du inte kan göra något åt är ändå ingen mening att lägga energi på, det blir bara som att stånga huvudet emot en vägg och det ger dig bara huvudvärk… Döm heller inte andra för deras val oavsett vad du själv tycker om dem. Se mest till att du får fortsätta vara så fri att du får bestämma själv över dig och din kropp och din hälsa.

Min plan nu är att hitta en lugn stund varje dag och köra en liten meditation som stärker, lugnar och ger mig ny energi och kraft. 15 minuter varje dag känns rimligt ❤

Mina råd: ”Drick mycket vatten för att skölja ur kroppen och rena sinnet från oro, rädsla och annat som skapats upp inombords, vila så mycket du kan och gör bra saker för dig själv. ” Ganska likt de råd du får vid en behandling hos mig ❤

Jag vet inget annat just jag kan förmedla med mer innerlighet och hjärta än just detta. Inte alls bara för mig skull – utan för VÅR allas skull! Varma kramar från mig /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s