Harmoni, hälsa och välmående, kärlek till livet, love & light, styrka

Januari – återhämtning och energipåfyllning

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Fokus på egna hälsan

Januarimånad kommer bli en månad då jag själv går mer inåt, samlar ihop mig, återställer min kropp och min själ. Fokus på mental styrka och en stark och frisk kropp. Det känns så tydligt att det är detta livet ska handla om just nu.

Släpp fokus om det jag inte själv kan förändra eller göra något åt och rikta mitt/sitt fokus på förberedelser och styrka för att må bra. Ja, så får det bli.

På min företagssida på facebook har jag idag lagt in ett tips på en särskild meditation som jag själv kände gjorde skillnad och energin fylldes på. För mig funkar vägledd meditation bäst om jag sitter på en stol. Lägger jag mig ner verkar hjärnan tänka att någon läser en saga och jag somnar mitt i allt… kanske ok det också, men den här meditationen jag tipsar om är en sk aktiv meditation så följ mitt råd att sitta på en stol 🙂

Den här veckan har jag ledigt helt från kundbehandlingar och landar i att göra inte så mycket. Det behövs det också. Vila och återhämtning för att ladda upp.

Ha det så bra och var snäll emot dig själv ❤ Love & Light /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s