de dolda koderna, kärlek till livet, konflikthantering, konsekvenstänk, Liv och död, love & light, mod, ord är makt, Personligt, Samhället, styrka, Uncategorized, vuxenansvar

Statister i vårt eget liv – åldersgräns borde vara +18

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Som om vi alla är med i en thrillerfilm

Upplägget är så smart… man biter på naglarna, känner de kalla kårarna längst med ryggraden och hur man än spekulerar så blir ändå upplösningen så totalt annorlunda än vad man kunde ana!

Hur kunde det bli såhär? Uppdelade i olika ”läger” där det till slut blir att ingen litar på någon och den stora massan förblir tyst, håller med ”eliten/den stora massan” av rädsla.

Vänskapsband som kapats på grund av olika uppfattningar som delar nord från syd, väst från öst, troende från ateister, svart från vitt.

Vad kommer hända framöver? Även jag har börjat göra mina val och jag känner hur jag blir starkare i mina övertygelser hela tiden. Jag blir även starkare mentalt och fötterna känns stabila mot underlaget. Det som tidigare oroade mig, som fick mig att känna mig liten, svag och överkörd känns inte längre så. Hela jag känns på många sätt stabilare, men jag pendlar mellan att förfasas över saker och oroas över vad som skulle kunna hända, till att pendla över till det faktum att den spännande upplösningen slutligen kommer som en befrielse. Jag har flera gånger fått erfara att i olikheterna uppstår det ifrågasättande och nedlåtande bemötande, som kanske inte ens personen själv förstår för de är involverande i andra agendor än mig. Gränsen är hårfin på att tippa över i lågt försvarsbemötande vid övertrampen, till att sansa sig och sätta gränser istället och framför allt sända bara kärlek och ljus. Och det är det här, med dessa små orden ”kärlek & ljus” som vi också skiljer oss i hur vi lyssnar till de orden. Flum eller bara en stark övertygelse om att kärleken övervinner allt? En del skulle säga att de är realister och inte tror på sånt trams, medans vi blir fler och fler som blir övertygade om kärleken och ljusets kraft.

Kärlek & ljus – Love & light

Jodå språkpoliser, jag har också noterat felstavningen i magick – men för mig som ser budskapet så kan jag helt klart överse med detta. Magiskt eller vad menas med magick? 😉

Jag är numera rätt säker på att det finns många stora meningar i allt som sker. För att ljuset ska synas behövs mörkret som får ljuset att träda fram. Ett becksvart rum lyser upp helt av endast ett endaste stearinljus och sprider sig in i varje vrå.

När du väl har fått de insikterna så börjar uppfattningarna att skifta. Du varken vill eller ”ska” backa från dessa. Men allra viktigaste är väl för oss alla att börja koppla in våra hjärtan igen, för den funktionen innebär mer än att pumpa runt blodets viktiga funktioner. I hjärtat ligger kärlek, känslor och intuition – intelligensen som inte har med IQ att göra.

När du nått den mörkaste botten

Då vänder det uppåt igen…tillslut. Kanske är uppdelningarna angående åsikter en nödvändig process? Kanske är mörker nödvändigt? Det som är gemensamt för oss alla är att hoppet är det sista som överger oss.

Det jag tänker, att vi alla behöver fråga oss nu, är om vi kan släppa vårt egoistiska tänk och se till en större helhet?

Att mata med massor av information är en strategi

Vi blir uttröttade, utmattade av den ständiga matningen, så pass att vi stänger av vårt logiska tänk och vi stänger definitivt av hjärtats intelligens då vi har fyllt det med rädslor och oro, det är liksom fullt över allt. När det sker, så kan vissa saker jobba fritt så att säga. Vi orkar inte mer information, vi har stängt av och de flesta kommer således inte heller att läsa mitt inlägg.

Jag har, precis som många med mig, noterat att varje gång folk börjar slappna av lite, så kommer där nya hemska nyheter som ska fylla på våra rädslor – allt i väntan på ”frälsaren” V som ska få oss att kunna gå tillbaka till vårt gamla vanliga liv, så som vi levde innan P gjorde entré.

Vill du det? Har du skrivit upp alla fina insikter från 2020 som du inom dig upptäckte? Har du skrivit upp alla ”problem” som lyfts upp lite till ytan nu under ”livet med P”?

De stora samhällsfrågorna, som verkar genomgående i flera länder än vårt eget är:

  • Sjukvården har belysts och vi vet ju egentligen alla att det här är ingen ny debatt med bristerna av vårdplatser. Dessa brister beror på att regeringarna har urholkat, gjort stora nedskärningar med personal och därmed stängt hela avdelningar. Så det är inte platsbrist, men personalbrist på grund av alla nedskärningar. Säg snälla att du har koll på det här? Ledsamheterna i detta är all arg/frustrerad personal som låter ilskan gå ut över oss vanliga människor, istället för över regeringen om de nu ska spilla sin energi mitt i P på detta? Möjligen har vi ett samhällsansvar över hur vi röstade, men det verkar som att de flesta partier är lika oinsatta/ointresserade av en lösning? När landet styrs som ett företag och inte för invånarna…
  • I det som börjar sippra fram nu är att det är många som fått läggas in på sjukhus och jo, jag vet/har fått info om att de flesta är äldre, så går personalen på knäna, de som ligger inne är svårt sjuka. Men har något nämnt att det väldigt ofta beror på att de gamla är redan så proppfulla med olika mediciner redan innan de läggs in, så när de ska behandlas slås de sista funktionerna ut. De kräks, får diarré och är helt enkelt läkemedelsförgiftade. De dör inte av C utan med, eftersom att organen och kropparna slås ut helt av alla mediciner. Detta har kanske inte en oinsatt koll på? Men vi borde nog ta till oss detta. Det här är något som borde lyftas rejält med hur man på vårdhemmen, äldreboenden proppar de gamla fulla med mediciner för att dämpa typ allt så de håller sig lugna. ”De gamla” är våra familjer, våra förfäder, mammor och pappor som gör att du och jag lever, de är människor och även du och jag blir de äldre om vi får förmånen att leva kvar.
  • Många av de något yngre som åker in nu med andningsbesvär har egentligen panikångest eftersom de är så jävla rädda för att de är just ”DEN” yngre som kommer bli så sjuk, för det har vi matats med att man vet aldrig… jo, jag vet faktiskt det här också att det är såhär. Självklart inte alla och en del har underliggande sjukdomar eller mediciner som gör även dem sjuka. Gissa vilken medicinering som är vanligast blad folk i allmänhet? Gå in och läs på biverkningar och kontraindikationer med andra medicinska preparat!
  • Det finns oändligt många fler punkter att lyfta nu, men dessa är de som kom upp och känns extra viktiga nu. För att vi inte ska bli helt bortkollrade.

Med detta så vill jag med det bestämdaste också säga att JO jag har full respekt för alla de som blir allvarligt sjuka både i C och annat. Har du? I det längre loppet är det nödvändigt att vi anstränger oss för att se logiken, ta några djupa andetag och sluta vara så förbannat fegrädda så vi bara följer strömmen som ett plankton utan egen förmåga att tänka och känna. En del ropar nu om att det är vårt samhällsansvar och medmänskliga ansvar att ta V, medans vi alla borde få ta ställning själv utan att dömas. Många som inte vill ta V nu har, liksom jag själv, både sett informationsfilmer mm från duktiga genetiker och bio immunologer och en del av oss är kanske överkänsliga mot kemiska mediciner och preparat (som jag själv är) och en del vill helt enkelt inte få sin genuppsättning, DNA förändrat och föra över till sina ofödda barn. De vill avvakta och kanske har de också tagit emot informationen om Thymus/Brässen – immunförsvar – T celler – antikroppar mm. Döm ingen för deras eget val om sin egen kropp! Det borde vara en självklarhet att få bestämma själv.

De ifrågasatta sighterna blir en del av vår räddning

Jag vill avsluta med att skriva att enligt mitt sätt att se på vad som nu sker, kan vi alla glömma det här med att källgranska. Det är gammalt och förbi. För idag, om någon har de allra bästa intentioner och vill belysa något ur ett annat perspektiv än det som verkar råda, så blir de omedelbart anmälda och censurerade av de förr i tiden (märk tiden innan mars/april 2020) sk säkra källorna/sighterna. Därför har de där sidorna, som förr rankades som oseriösa (märk tiden innan mars/april 2020) blivit de enda fria kanalerna att använda för att visa en annan sida.

Jag vet att jag är kontrollerad. Jag ser i statistiken att man kollar från USA, Kina och numera också från Europeiska nationen… Så hej på er! ❤ Kärlek & ljus – Love & light! ❤ Vill ni något så skicka ett meddelande! Anser jag det befogat så svarar jag.

Idag har jag sett på ett par filmer från starka, modiga kvinnliga högutbildade genetiker och bio immunologer som förklarar det vi inte får veta om V. Vet vår regering verkligen inte heller detta, eller chansar de och tänker att vi behöver lugn? Vet de vad konsekvenserna är men är tysta eller vet de verkligen inte?…

Det jag kan dela offentligt är denna länk där du kan läsa på för din egen del om hur immunförsvar, T-cellernas uppgifter och antikroppar. https://www.aleris.se/coronavirus/antikroppstester/vi-reder-ut-begreppen-kring-bantikroppar-och-immunitet/?fbclid=IwAR0NY4pdlzRhSBzDpk09VNWWVzBcztcM_xrxyrvNjsnaQCCjvxstdYmXp3E

Jag önskar en större öppenhet

Det är enligt mitt sätt att se på det som sker nu, helt förfärligt att så mycket tystas nu. Inte bara av någon myndighet eller på regeringsnivå utan helt vanliga människor som går in och anmäler varandra. Har ni tänkt på vad det är för samhälle ni vill leva i? Har ni tänkt på hur respektlöst ni beter er?

Vi skickar och meddelar oss tyst emellan oss som värsta underground rörelser både för att vi är rädda att anmälas och för att bli dömda av andra. Vad liknar det?

Jag vet att det är ganska många som läser mina inlägg för egen del, men förblir utåt sett tysta. Ok, bara ni läser ❤

Vad vill du har för typ av samhälle framöver? Du hinner inte vänta och se vad som händer, du behöver agera och våga ta ställning NU!

Dags att agera! /Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s