Familj, Fånga dagens tillfälle, Harmoni, kärlek till livet, love & light, magi, Personligt, själslig detox, styrka

Paus

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Får jag lov att be om största möjliga tysssstnad

Det är sunt och nyttigt att ta en mental paus mellan varven och göra en själslig detox. Vad handlar julen om för dig? Se till att förverkliga det på alla kreativa sätt du kan för din egen skull och för de du bryr dig om ❤ stäng av och håll bort allt som inte tillför dig någon glädje och sinnesro ❤

Med en önskan om en fin, kärleksfull jul tar jag nu en paus och renar det som renas bör. Börja med dig själv, ge dig kärlek och överflöd av allt du behöver – och det kommer spilla omkring sig på allt runtomkring!

Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s