Samhället, Uncategorized

Något långt mycket värre än…

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Något långt mycket värre börjar sprida sig!

När den totala kollapsen står inför dörren och vi alla står rådvilla inför Corona, börjar nu rapporter spridas om något långt mycket värre. Det här är ett virus som främst sprider sig via fibernät och uppkopplingar i etern och som dimper ner helt oanmält och ”random” hemma i ditt eget hem. Det talas om att det är näst in till omöjligt att skydda sig för alla de som i nuläget har stängt av sina hjärnor och för alla dem som inte har haft sin egen hjärna påkopplad på länge, ja för dessa personer är läget milt uttryckt ”HELT KÖRT”!

Det nya viruset har givits namnet ”Hysterika 2020” och är något av de allvarligaste i modern tid, gissar jag, en helt amatörmässig självutnämd proffessor inom humanpsykologi. Det kommer inte gå att vara källkritisk i denna fråga, men vem bryr sig eller har tid att kolla nåt sånt ändå? Ni får väl bara lita på att ALLT är sant!

HYSTERIKA 2020

Symptomen är ganska enkla att lägga märke till. In och kolla flöden på främst facebook så kommer du lätt att känna igen dem. I Sverige brukar de kallas ”Krösamajor” eftersom de har samma egenskaper som den rollfiguren från Emil i Lönneberga (ett varnande finger som bör tilläggas är att du inte bara visuellt kan se om de är Krösamajor!). Det finns även de som är så kallade utropare och dessa kallar man ”Vargen kommer folket” och den sagan har jag ingen aning om vem som skrev, men vem bryr sig liksom?

Det är inte säkert att en Hysterika 2020 smittad person ser ut såhär, men det här är ett varnande exempel på vad som kan ske vid svår smitta. Nackspärren är vanlig förekommande sidoåkomma eller sk bivärkning på denna farliga smitta … hemskt är det i alla fall!

Det finns även ett annat enkelt självtest man kan göra som heter ”Finn fem fel”. Du kan lägga en till synes felfri bild framför en misstänkt smittad av Hysterika 2020, (till och med görs dessa tester ibland med två identiska bilder) och är man smittad av ”Hysterika 2020” så kan du ge dig den på att den smittade lyckas hitta fel på en felfri bild! Ett säkert tecken på smitta!

Möter du en sådan person i sociala media så är det enklaste sättet att blockera personen via inställningarna i din profil. Här krävs lite skills för att gå in i inställningarna, men om du inte är smittad/har hjärnan påkopplad så ska du se att det säkert funkar!

Möter du en person irl så dra fort som fan och hänvisa till avstånd och droppsmitta eller vad tusan som helst! Här hjälper endast hörselskydd med total dämpning av omvärlden. En Hysterika 2020 smittad sägs också enbart kunna samspråka om just Corona och att allt kommer gå åt helvete, därav hörselkåpor på som rekommendation när du beger dig ut i samhället.

Har ingen aning om de här är bäst, men vem bryr sig? Testa själv eller läs på är mitt råd! Jag googlade bara hörselkåpor och genast dök dessa gula upp som fångade mitt intresse boom!

”Allt kommer gå åt helvete folket” – dra till en öde ö tack!

När jag borstar mina tänder nu på morgonen kommer hela denna historia ovan i mitt huvud… jag får ett primitivt tänk och önskar alla ”skrämmare” med stora delar av massmedia inräknat, bort från folket! Bort till en öde ö där ni kan sitta och vara galna kring öppna eldar. Till slut tar vansinnet över, ni kommer flippa ut totalt och förödelsen kommer vara total… för ni alla skrämmare, ni är redan smittade och borde föras bort , sitta i tyst karantän utan vidare tillgång till cybernätet! Ni är helt klart mer livsfarliga än Coronaviruset.

Men jag tillhör ju ”Love & Light” folket…

Så jag tänker fortsätta sprida ljus & kärlek. Jag tänker fortsätta uppmana till lugn och sans. Jag kommer inte drabbas av paniken, för jag känner inom mig att det här kaoset har kommit till oss för att vi ska vakna upp och se vad som är viktigt något i livet.

Rapporter kommer redan som påvisar att det vi främst behöver göra är att visa respekt, omtanke och full vördnad för våra äldre från ca 75 år och uppåt, för de som har bakomliggande allvarliga sjukdomar, de som har bekymmer med hjärtat, högt blodtryck, diabetes och svagt immunförsvar.

Så det är självklart att vi ska vara försiktiga och följa råden om att tvätta händerna noga, hosta/nysa i armvecket, hålla oss hemma vid förkylningssymptom. Men… vi ska fortsätta (eller börja med att) leva, njuta, skratta, uppskatta, le, vara snälla, omtänksamma och andra fina saker som vi ska göra för varann. Det är för att vi redan för länge sedan (tyvärr) slutat upp med mycket av det här och gått in i egotänk, pengajakt, klättra på och trycka ner andra för att komma högre upp själv – som vi har fått denna kaosliknande situation att hantera. En av de största utmaningarna som vi har fått till oss och behöver hantera nu. En hel del av oss har i sina liv olika tuffa utmaningar vi lever med 24/7 sedan länge. Vi bör tillhöra ”Love & Light” folket hoppas jag ❤ för vi vet mycket som jag tror att Hysterikor 2020 inte vet än, men jag önskar innerligt att alla kommer till sans och börjar förstå vad som är viktigt…

Jodå, fru Lagerqvist kan sticka ut hakan hon också och knäppa till. Men mest är hon en ljuvlig person att ha att göra med. Jag tror vi andra kan bota de som drabbats av Hysterika 2020 tillsammans. Corona får vi låta de som faktiskt kan något i detta ärendet förmedla vidare. Massmedia tillhör allt som oftast inte dem 😉

Nu ska jag publicera det här ironiska inlägget innan jag ångrar mig och är chicken. Men vem bryr sig liksom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s