Samhället, styrka

Pallas Athena på internationella kvinnodagen

Feelggodbloggen – Jill Lagerqvist

Regnbågskrigaren – Wonder woman!

Dagen till ära åkte pennor och papper fram. Satte på autopiloten och skissade lite. Denna gången la jag till färg, för jag tänkte att Pallas Athena är ju ändå Regnbågskrigaren och färg sätter lite extra finish 🙂

Skämt åt sido. Tänk att vi 2020 ska ha en internationell kvinnodag… Vad betyder den för dig? Jag skrev direkt från hjärtat de ord som jag tycker är viktiga att ha med sig varje dag i sin vardag.

Ikväll ska jag och en god vän gå på vår lilla fina biograf och se/lyssna på Mia Skäringers talkshow/föreläsning. Den kommer förmodligen locka fram de mesta av känslorna som finns där inne i mig.

Men i vilket fall, här är hon: Min egen tolkning av Pallas Athena – Regnbågskrigaren – Wonder Woman! Med skitviktiga budskap dagen till ära – Internationella kvinnodagen! Allt tjafts undanbedes! Håll dig med fötterna stadigt i jorden och va dig själv – alla dagar!

Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s