Personlig utveckling, Personligt, styrka

Från lång väntan—till beslut

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Får man lov att hoppa högt av glädje?

Jaaa det får man, jag det får JAG göra! 🙂 Just nu övar jag på att gå från att säga det opersonliga ”man” till ett mer personligt och ansvarstagande ”jag” i kommunikationen både med mig själv och andra. Det går rätt bra faktiskt. I övningarna ingår även en större tydlighet och att ta bort ”kringorden”, det sk. luddet. För att bli mer tydlig, för att inte linda in vad jag vill säga, för att inte verka osäker på min sak när jag själv känner mig glasklar, men är rädd att trampa någon på tårna eller nåt…

Jädrans vad invecklade meningar jag skrev där, eller? 😉 Jag tycker om utveckling, jag tycker om att utmana mig själv för att komma vidare och känna att jag tar steg framåt i livet med mig själv.

Idag tillåter jag mig själv att hoppa högt av glädje! Av lättnad, av att den långa väntan på – är över! Igår ramlade svaret in i mitt medvetande. Äntligen! Jag bara kände att nu vet jag, nu är väntan över. Vilket tålamod jag fått tillämpa inför denna grej! Nu är beslutet tagit så jag har lagt de sista bitarna som saknades i ”Beslutspusslet”. Phu! Jag drog många suckar av lättnad igår kan jag berätta. Men nu är jag fast besluten att genomföra.

När jag stänger en dörr och går vidare så öppnas nya längst min väg.
När jag skapar tomrum/vacum och rensar bort sådant som inte tillhör mig – då bjuder jag in nytt spännande som får plats i tomrummet.

Att göra en ”genomförandelista” står på agendan

Nu när väl beslutet kommit till mig så är nästa steg att göra en lista på de olika sakerna jag behöver göra och beta av för att sätta mina nya planer i verket. Jag kommer återkomma i hur jag gör och tänker och givetvis vad som ligger i mina planer framöver. Fast inte just nu, för det återstår en del saker innan jag är där att lägga ut för andra vad som är beslutat 🙂 Ahhh gillar egentligen inte att försöka verka hemlig. Det är inte min grej att vara så insluten, men just för stunden får det vara så. Bra grejjer på gång som ger mig goaste varma känslorna inombords!

Tills allt är på plats ska jag fortsätta ha tillit att allt kommer ordna sig till det bästa. Att saker faller i sin rätta ordning allt eftersom. Just i stunden har jag inte koll på hur och när allt kommer ske, men det är där det här med tilliten kommer in 🙂

Magkänsla / intuition – jag ska följa den nu! Ha en fin dag och vecka! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s