Den ”ofrivilliga” skrivarpausen slut!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Ibland är automatiska uppdateringar ett elände

Visserligen har jag varit mer bissi än vanligt den senaste månaden och en hel del annat har fått min fokus. Men en automatisk uppdatering gick igång när jag råkade dra ur sladden till min pc… den måste vara i hela tiden eftersom jag i min okunskap sabbat mitt batteri :/ och det ställde till det mer än vanligt med den här uppdateringen kan jag säga. Helt plötsligt blev Google Crome webbläsaren svart och jag kom inte åt alla mina sparade lösenord som jag sparat ner där och slapp skriva in varje dag. Vem kommer ihåg alla sina femtioelva lösenord? Inte jag.

Så jag fick öppna en annan webläsare, trixa till och ändra på de flesta efterhand men bloggen den kom jag inte åt. Idag kom jag på ett knep, lyckades testöppna Crome och byta lösenordet! Jippi, jag är on-line igen! 🙂

Mycket har hänt sedan sist…

Det kanske absolut roligaste är att jag startat upp min webbutik och fått den i rullning sedan 2 veckor tillbaka! Sicket slit och klurigt med en del huvudbry, men nu kan jag stolt presentera den även här:

www.feelgoodbutiken.se

Ibland ser man inte själv alla de lösa trådarna man skapar som faktiskt hör ihop! Nu börjar jag se det själv, känna mig glad och stolt över det och har flätat samman dem till den ”röda tråden” som känns så bra! Det finns mer i planeringen och kanske kommer den planen att vara den allra största, men den som väntar på något gott… blir ibland otålig, men jag bidar min tid och ler stort inombords.

Nu ska jag krypa ner under täcket och stänga ner verksamheten för ikväll. Men med nya lösenord sparade så kommer det inte ta så lång tid innan jag är tillbaka! Kram Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: