Starkt liv – Starkt innehåll – Stark Jill

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Hur fyller man på sig själv med styrka?

”Skaffa” dig en bra självkänsla. Tro på dig själv och sluta tveka! Lär känna din egen magkänsla och intuition – lyssna sedan på den och inte fullt så mycket på förnuftet, det logiska. Livet är inte alltid logiskt och det är något lite grått och trist över det logiska som gör att vi tappar fart, styrka och energi.

Ställ några frågor till dig själv för att komma igång. Frågar du inte så kan du inte heller veta. Du behöver fundera och känna vad Du själv vill.

  • Vad vill jag göra?
  • Vad tycker jag om att göra?
  • Vad gör jag som får mig att känna mig glad, lycklig, fri och entusiastisk?
  • Vad gör mig trött och dränerar mig på humör, energi och lust?
  • Vad/vem/vilka hindrar dig från att göra vad du vill, tycker om, får dig att känna glädje, frihet, lycka?
Frihet – Lycka – Glädje – Energi

Sätt på lite go musik som fyller dig med starka känslor

När du lyssnar på den typen av musik som bara fyller kroppen med sköna känslor, då har du hittat rätt. Blunda rätt upp och ner en stund, känn in och ha penna och papper redo. Vilka tankar kommer till dig genast? Skriv ner dem! Du kommer glömma och annat kommer emellan om du inte skriver ner det!

Veckan som kommer

Den här veckan har en go mix som vanligt… Vi startar med en liten sovmorgon jag, sonen och Sune voffs. Extrainsatt studiedag för sonen vilket krävde en lite omplanering, men helt ok! Sen blir det en stund fritids för sonen medans jag tar hand om mig med yinoga i 75 minuter. Sen ska sonen klippa håret och sen hem igen på långpromenad med Sune. Skööön måndag!

Sen bara kommer det säga swish swosh med extra allt och massor av grejoor på gång med olika innehåll. Roligt, spännande och ett visst utmanande mått inblandat.

För att klara av ett starkt liv med starkt innehåll behöver jag vara stark Jill och känslan just nu är att jag är det! Ingen sa till mig att livet skulle vara lätt och nä jag glider inte fram på en räkmacka. Men det behöver jag inte heller. Det är något visst med att stå stadig, tro på sig själv och våga. Vägen dit, det är den jag berättar om här. Det går, om man bestämmer sig, tar sats och bestämmer sig för att lämna gammalt bakom sig, vara här och nu och ha tillit till att livet vill mig väl. Det samma gäller för alla. Du skapar ditt eget liv!

Kram Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: