Jag vet vad jag vill ge

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Fylla på folk med ”må-bra-känslor”

Plötsligt känns det så jäkla svårt att värja sig… för oj vad det är mycket skit som förmedlas ut i sociala medier just nu! Hur gör man för inte bli färgad av allt som flyger på en vart man än läser? Drar ner rullgardinen och väntar på solsken och sång? Eller kanske börjar tänka på att fungera som en slags motpol till alltings jävligheter?

Jag vet vad för slags människa jag vill vara, jag vet vad jag vill ge och förmedla, hur jag vill få andra att må. Goda saker har en särskild skön förmåga att växa sig starka de också, som ringar på vattnet… men bara om du själv tillåter det och ger det en chans till din uppmärksamhet.

Dagens uppgift till dig själv blir att leta upp bilder där du deltar, skrattar och är så in i helvetes glad & lycklig! Det kan väl inte vara så svårt? Sen delar du lite av de här bilderna med en rolig text därtill som beskriver lite av din händelse.

Bilder ur vårt liv… glädje, familj, vänner, högtider, högt & lågt. Välj glädje så ofta du kan ❤ Namaste!

Ha en bra dag där ute i verkligheten och i sociala media världen! Livet är vackert Kram Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: