Personligt, Samhället

Jag vet vad jag vill ge

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Fylla på folk med ”må-bra-känslor”

Plötsligt känns det så jäkla svårt att värja sig… för oj vad det är mycket skit som förmedlas ut i sociala medier just nu! Hur gör man för inte bli färgad av allt som flyger på en vart man än läser? Drar ner rullgardinen och väntar på solsken och sång? Eller kanske börjar tänka på att fungera som en slags motpol till alltings jävligheter?

Jag vet vad för slags människa jag vill vara, jag vet vad jag vill ge och förmedla, hur jag vill få andra att må. Goda saker har en särskild skön förmåga att växa sig starka de också, som ringar på vattnet… men bara om du själv tillåter det och ger det en chans till din uppmärksamhet.

Dagens uppgift till dig själv blir att leta upp bilder där du deltar, skrattar och är så in i helvetes glad & lycklig! Det kan väl inte vara så svårt? Sen delar du lite av de här bilderna med en rolig text därtill som beskriver lite av din händelse.

Bilder ur vårt liv… glädje, familj, vänner, högtider, högt & lågt. Välj glädje så ofta du kan ❤ Namaste!

Ha en bra dag där ute i verkligheten och i sociala media världen! Livet är vackert Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s