Personligt

Gränslös…

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Mina gränser är ganska suddiga

Ibland flyter dagarna ihop, vardag eller helg, nästan samma… Varje dag, en liten eller stor stund, i många år så har jag jobbat med någon del i mitt företag. Att vara en liten egen företagare innebär att vi lever ett oftast gränslöst liv, där ens ”skötebarn” (företaget) alltid är närvarande. Kanske måste det vara så, för vem gör annars det som måste göras? 🙂 Jag är mitt varumärke hela tiden, jag är medveten om det. Det är ok att det är så, vi är ju på något vis alla våra egna varumärken idag i denna sociala media värld vi lever i, men alla tänker inte på det på samma sätt.

Idag är en lugn dag när det gäller behandlingar, imorgon lika så, men sen…så tar det fart nu fram till jul. Så förmodligen behöver jag denna veckan till att planera och ladda upp. Jag har också en viktig del att genomföra, som jag anmälde mig till i ett plötsligt infall. Idag ska jag påbörja och förbereda mig.

Ord som definierar den jag är.

fri stark modig älskad

Behovet av att stå stadig i mig själv har pockat på. Jag fick de här orden till mig i helgen, att de här orden definierar den jag är. Har du tänkt på ”dina” ord, de som klingar rätt för dig? Den här veckan kommer jag ägna mer tid åt att sätta min egen personliga agenda för mitt liv framöver. Jag kommer plocka fram och fundera massor och jag antar att det faktiskt är precis rätt denna veckan då det finns luft i min kalender utav en anledning.

Utanför mina fönster lyser solen, vinden är ganska frisk och jag ska ”sopa” undan vemodet och de trötta känslorna som satt sig i mitt knä nu på morgonen. Mitt val att vända dagen, se det fina och göra plats för bra känslor och tankar. Det kan endast jag själv göra och jag gör det på mitt sätt.

Alla känslor får finnas, både bra och mindre bra. När det känns oroligt så accepterar jag den känslan, bekräftar den och släpper taget efter att jag sagt att det är ok att ibland känna så. Vad kan jag lära, vad betyder den och kan jag göra något åt den? Beroende på svaren jag ger mig själv, så går min dag vidare oavsett. I de allra flesta fall så är känslan av att släppa taget när jag hållit den i min famn en stund, den som jag finner som en lösning.

11/11

En särskild portal är öppen under denna dag och imorgon är det fullmåne. Mycket energier i omlopp och lyssnar man på de med andliga egenskaper är trötthet, en viss oro, en viss tillfällig nedstämdhet blandat med förväntan, hopp och tillit en del av dessa dagar 🙂

Ta allt med ro. Vifta bort allt som inte tillhör dig själv. Lyssna inte på skitsnack, skvaller och spekulationer. Var med dig själv. Grunda dig. Stå stadigt. Se framåt och ha tillit att livet kommer landa ner i sköna känslor av ljus och kärlek. Så tänker jag mig dessa dagar för egen del. Hoppas du gör det samma!

Nu startar arbetsdagen ”på riktigt” eftersom min kund snart anländer… allt innan dess är osynligt arbete för andra trots att jag hunnit beta av 2 mailkorgar, svarat på sms och messenger, bokat in tider till kunder och lagt in mer text i min webbutik. Längtar tills jag kan lansera den! Men allt tar tid, mycket jobb bakom, men bra det blir det! Håll utkik! 🙂

Ha en fin dag! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s