Uncategorized

Vilar i tilliten

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Vårsolen smiter in emellan allt och lyser upp morgonen. Skönt att vakna till ännu en solig dag. Snart dax för morgonprommis med Sune.

Känslostatus just nu är en blandning av ganska mycket. När jag kommer hem från vår promenad ska jag sätta mig och göra en lista. Tror det är nödvändigt för att tydliggöra vad som pågår i ”kulisserna” av mina tankar. Jag vilar ganska mycket i tilliten att allt kommer bli jättebra och att det jag behöver kommer till mig när det är dax. Lugn & ro blandat med en smula vemod skulle jag nog sammanfatta med…

Skönast just nu med att bo i ett litet fiskeläge, innan sommargästerna anländer på riktigt, är att jag utan problem kan få iväg med håret på ända, morgonmosig i ansiktet och bara andas in den friska havsluften. Det är precis vad jag behöver och ska göra nu. Hjärnan kommer klarna till och listan kommer bli bra! Ha en fin dag! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s