Vilar i tilliten

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

Vårsolen smiter in emellan allt och lyser upp morgonen. Skönt att vakna till ännu en solig dag. Snart dax för morgonprommis med Sune.

Känslostatus just nu är en blandning av ganska mycket. När jag kommer hem från vår promenad ska jag sätta mig och göra en lista. Tror det är nödvändigt för att tydliggöra vad som pågår i ”kulisserna” av mina tankar. Jag vilar ganska mycket i tilliten att allt kommer bli jättebra och att det jag behöver kommer till mig när det är dax. Lugn & ro blandat med en smula vemod skulle jag nog sammanfatta med…

Skönast just nu med att bo i ett litet fiskeläge, innan sommargästerna anländer på riktigt, är att jag utan problem kan få iväg med håret på ända, morgonmosig i ansiktet och bara andas in den friska havsluften. Det är precis vad jag behöver och ska göra nu. Hjärnan kommer klarna till och listan kommer bli bra! Ha en fin dag! / Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: