Uncategorized

Vila & göra det jag tycker om att göra

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

släpp taget!

Två ord som bara kom precis nu… Så jag släpper taget. Försöker att inte låta besvikelser svida för mycket. Vissa saker i livet blir helt enkelt inte som jag tänkt och jag försöker bara låta de sakerna flyta iväg, bort från mig och ser allt omkring mig som är vackert och bra för mig.

En kopp kaffe som sällskap och fötterna i högläge.

I torsdags sjösatte vi vår lilla båt och tog en första minitur utanför hamninloppet och sedan tillbaka. Kände mig läskigt nervös innan, men allt gick jättebra! I fredags tog vi första fisketuren med sonen. Underbara timmar på sjön med harmoni och lycklig son ❤ som slutade med besvikelse, utbrott och ett spö mindre… livet med diagnoser ger tvära kast. Det kunde hänt i vilken familj som helst, men jag kan inte förklara omständigheterna kring allt. Det här är inte rätt forum i den här bloggen. Men en sak kan vara av värde och det är väl just att visa på att jag inte alls har för avsikt att glorifiera livet :/

Sommarvärme

Den här helgen har bjudit på sommarvärme! Vi har fikat och ätit ute även denna helg. Igår grillade vi och satt kl 18 ute och åt precis som vilken varm sommarkväll som helst… bara det att det är april nu 🙂

Jag har gett upp drömmen om att ha en stor fin kryddgård nu. Kanske för att det inte passade mig, för att jag tycker om att njuta av det men glömmer allt pyssel man måste göra varje dag? Men också för att inget med planteringar funkar just nu med vår vilda glada hund Sune som älskar gräva och dra upp blommor och gräs! Jag är istället stolt över helgens lilla kryddhylla med små kreativa inslag som jag fixat! Duger gott åt oss 🙂

Lite mera kommer fyllas på, men ingen brådis! Det är ju bara april som sagt…

En dag kvar på påskledigheten. Nu ska jag snart köra iväg och träffa min framtida samarbetspartner på ett litet möte. Sen hem och fortsätta njuta av finväder och kanske ännu en tur på havet. Sonen älskar det, men blir liksom lätt fixerad vid det han tycker om att göra… så vi får se hur dagen blir.

Jag själv går omkring som en lök och skalar av ett lager i taget, släpper taget och bara är. Det som kommer till mig, det kommer, det andra släpps taget om jag har tillit att allt kommer bli jättebra!

Ha en fin annan dag påsk! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s