Uncategorized

Glad amatör!

Feelgoodbloggen – Jill Lagerqvist

är man nyfiken, orädd och envis så…

Fixar man det mesta! Jag är inte rädd att göra själv. Jag tänker inte direkt: Oj, tänk om jag gör fel! Näää, på det bara! Det är min melodi 🙂

Idag har jag friserat vår cockerpoo Sune helt själv! Det är svettigt, hårigt och ganska trixigt… men Sune är ändå bäst och finast i hela världen trots att han är hemmaklippt av sin matte! ❤ Innan vi fick in Sune i vårt liv hade jag aldrig tänkt tanken på att jag någonsin skulle klippa en hund, men livet är spännande på många olika sätt!

När jag står inför något nytt jag aldrig gjort förut så tänker jag: – Vad behöver jag för verktyg? Vad behöver jag veta innan jag börjar? Vem kan jag be om hjälp och råd? Sen tar jag reda på det och sedan så testar jag! Den som övar blir bättre och bättre. Än en gång, tanten i mig är ganska närvarande och har så varit. För det är inte ofta jag direkt får prestationsångest. Vad är det värsta som kan hända? I fallet Sune… han ser lite ut som en ”ragdoll” men alltså, det gör honom ännu ljuvligare anser jag ❤ Han både ser busig ut och är det! Så jag fixar bara hans image kan man ju dra till med 😉

Dagens förmiddagsfix! Först laddade jag med en onyttig kanelbulle! (Ja, tanter njuter av livet!) Sen riggade jag trimbordet, trimmaskin, borste, kamm och sax. Sen kämpade vi på ett par timmar. Efteråt blev det en hälsosammare fika eftersom det egentligen är det jag mår bäst av 🙂 Visst är han fin, vår Sune! ❤

varje gång du testar nytt och fixar det blir du björnstark!

Det finns ju större utmaningar än att klippa en hund… Jag har en eller ja kanske flera stora utmaningar framför mig nu i vår. Det är ganska läskigt faktiskt. De ligger och gror till sig lite för att snart tas an. Jag har utmanat mig själv många gånger nu och jag vet att det där med att man faktiskt blir björnstark när du övervinner dina rädslor och genomför, det stämmer!

För ett tag sedan så skrev jag en ”beställning” på hur livet ska bli och i vilken riktning jag ska ta mig fram på. Den ska jag gå igenom i helgen, ev finslipa och rensa lite ”ogräs” till. För mig handlar mycket om att rensa mentala blockeringar inom mig, men en del vissna bitar finns utanför mig själv och dessa bör jag också ta tag i.

Jag och min bästa vän väntar på viktiga besked inom de närmsta dagarna. Sen kommer lite nytt in i livet som känns framför allt roligt! Både för min väns skull och min egen känner jag en sådan förväntan och glädje! Jag ser fram emot att facetima och skåla i bubbel inom det snaraste!

Solen är framme här hos oss idag! Så innan jag gör någonting annat så ska jag och Sune chilla en stund på altanen. Det ska vara gott att leva!

Önskar dig som läser en finfin helg! Vårkramar från Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s