Kära Du, det är så himla ok att vara precis som Du är!

Love me like this!

Du är fantastisk!

En viktig tanke till alla oss kvinnor som ofta går omkring och känner att vi inte duger. Som ofta hamnar i en hälsostress över att tänka att vi borde göra så mycket mera för att se bra ut…. när det viktigaste är hur vi mår på insidan…. på riktigt… insidan ❤

Tänk att få lov av sig själv att vara precis så underbar som vi alla är, precis så som vi är!

Jag la ut denna bilden på min privata facebooksida och genast kom kommentarer från kloka, vackra kvinnor på både in och utsida, som tackade. Vackra för att de har gjort en resa med sig själva. För att de börjar komma till samma insikter som jag själv har gjort. Jag fyller 49 år i maj. Det är ok att det syns att jag levt mitt liv. Därmed inte sagt att jag uppmanar att inte ta hand om sig, skämma bort sig själv och må bra.

Det enda jag önskar med detta inlägg är att vi ser på oss själva med snälla, kärleksfulla ögon och stryker oss sakta över kinden, ler emot sin spegelbild och känner en stor glädje och kärlek till kvinnan mitt emot i spegeln.

Önskar alla en fin helg! Kram Jill

Publicerad av feelgoodbloggen

Jag heter Jill och jag vill dela med mig om mina tankar om "Det goda livet" och reda ut vad det egentligen är? Olika för alla tror jag. Olika är bra. Olika tillför alltid en massa positiva ingivelser och tillgångar. Ibland kommer nya saker in i livet som vi genast lägger in i mappen över saker vi tycker om att njuta av. Mat – motion – filmer – böcker – musik – fritidsintressen – konst – kultur – resor – äventyr. Det tillåtna, det vi läser i sociala medier, i hälsotidningar mm. De saker vi ska tycka om som vi gärna berättar om för andra. Ändå mår så många av oss dåligt. Har vi samtidigt i vår iver över att leva på topp skapat upp tabun och skämskuddar för att vi inte alltid orkar leva så? Följ med i bloggen när jag utforskar och hittar guldpärlor och förhoppningsvis inspirerar just dig som läser att leva mer i feelgoodkänslor och mindre i feelbadkänslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Dos Gardenias

You are Good Enough!

Kunga Mamman

Mammalivet till barn med NPF. Om det som varit, blev och är

Kvisttales

Livsberättelser / Kunskap / Life stories / Knowlegde / Insights

Feelgoodbloggen

You are Good Enough!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

Longreads

The best longform stories on the web

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: