Uncategorized

Kära Du, det är så himla ok att vara precis som Du är!

Love me like this!

Du är fantastisk!

En viktig tanke till alla oss kvinnor som ofta går omkring och känner att vi inte duger. Som ofta hamnar i en hälsostress över att tänka att vi borde göra så mycket mera för att se bra ut…. när det viktigaste är hur vi mår på insidan…. på riktigt… insidan ❤

Tänk att få lov av sig själv att vara precis så underbar som vi alla är, precis så som vi är!

Jag la ut denna bilden på min privata facebooksida och genast kom kommentarer från kloka, vackra kvinnor på både in och utsida, som tackade. Vackra för att de har gjort en resa med sig själva. För att de börjar komma till samma insikter som jag själv har gjort. Jag fyller 49 år i maj. Det är ok att det syns att jag levt mitt liv. Därmed inte sagt att jag uppmanar att inte ta hand om sig, skämma bort sig själv och må bra.

Det enda jag önskar med detta inlägg är att vi ser på oss själva med snälla, kärleksfulla ögon och stryker oss sakta över kinden, ler emot sin spegelbild och känner en stor glädje och kärlek till kvinnan mitt emot i spegeln.

Önskar alla en fin helg! Kram Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s