Uncategorized

Fler tankar bakom bloggen

Första sidan på ett nytt kapitel i mitt liv…

Feelgoodhandboken för vanligt folk

Feelgoodbloggen

Det kan bli en bok av allt. Under hösten 2018 påbörjade jag mitt bokprojekt. Blir jag nöjd och får fin respons så kommer det bli till en bok. Det är många med mig som har drömmar om att skriva en alldeles egen bok. Vad kommer få min att sticka ut? Vad kommer få min att nå ut? Djungeltrummor kanske? Eller bara rätt tajming, rätt folk som gillar som vill dela vidare?

En förväntan fanns om en bok som skulle handla om mig och min son och det liv vi lever. Den största förväntan fanns hos mig själv och det var nog en självklarhet att det skulle bli så. Livet som mamma till en son med en ovanlig diagnos som totalt ställde om allt i vårt liv. Istället föddes en ny tanke om att förmedla något annat som är en stor del av mitt liv. Det kommer kanske bli en egen bok om livet som mamma till Sebban. Jag har bloggat förut, både anonymt med många följare och sedan även på uppdrag för Babyvärlden (Sebban & jag) när den sighten såg dagens ljus. Det var Gobokens web sight som vände sig till föräldrar och såg det som viktigt och ville belysa livet som ”funkisfamilj”. Guldstjärna i kanten till dem!

Ett får vila – ett annat blir till

Men hur som helst, det projektet får vila ett tag till. Jag har upptäckt att egentligen spelar det inte så stor roll vad vi har för bagage i våra ryggsäckar, vi är ändå rätt lika. Det som jag har känt ett jättestort driv i att jobba med i min vardag är att hitta förmågan att leva det goda livet i det som är. Att i det lilla se det stora vackra.

Det finns så många kloka människor i vår värld. Fler kloka än okloka tror jag. Det jag vill åt i den här feelgoodbloggen är att vi behöver stanna upp och känna.

Lite som Ferdinand som luktar på blommorna.

Lyssna inåt.

Känn efter själv.

Vad tycker Du?

Vad vill Du?

Vad känner Du?

Jag kommer återkomma till det här i min feelgoodblogg. Det blir en blandad blogg med lite av varje som jag vill ge till Dig som läser denna. Gemensamt är att det kan kategoriseras in under feelgoodämnen.

Vad som är rätt och sant för dig är det viktigaste.

Vi har alla våra händelser i livet som format oss. Vi är olika, men trots det också ganska lika.

Vi är alla mer lika än olika

Med den här feelgoodbloggen önskar jag att Du ska hitta glädjen inom dig.

Att du hittar Dig själv och älskar dig själv lite mera efter du börjat läsa här, än du kanske gjorde innan.

Jag vill inspirera och uppmuntra Dig att gå din egen väg, den väg som är ämnad för Dig.

Jag hoppas du vågar, jag hoppas jag kan ge dig modet och förmågan att känna tillit till dig själv.

Du är redan allt  – Du ska bara skrapa och skala av ytan och hitta Dig själv.

Gör Dig redo för det gooda livet!

Feelgood på insidan och Du kommer stråla av kraft på utsidan.

Varmaste hälsningar Jill

P.S För den som undrar så heter mitt företag JILA 4 goodlife. Är du nyfiken så kan du kika in här och spana in vad jag gör mer än blogga! http://www.jila4goodlife.n.nu D.S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s