Uncategorized

Havet & stranden

Livet vid havet

Få ställen jag känner till ger mig samma känslor som denna strand.

Den är givande och vacker alla årstider. En del säger med rynkad näsa:” Ja visst, kul att bo där på sommaren, men hösten och vintern. Fy va trist!”.

Åh jag ler alltid och säger att det är underbart alla årstider, fast det får man själv finna på och uppleva för att förstå. 

Idag är det inte lika strålande vackert med sol över havet som på bilden, men jag ska gå ner ändå och njuta. Enligt mig är det ett fantastiskt privilegium av få njuta en stund av att stå stilla, andas in den friska luften, låta solen stråla emot mig eller känna vindens friska virvlar blåsa emot mitt ansikte och lyssna till havets brusade vågor…

Njuta av livet är min melodi alla dagar! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s